cufti Публикувано Януари 20, 2008 Report Share Публикувано Януари 20, 2008 http://img107.imagevenue.com/loc1138/th_60881_untitled_122_1138lo.JPG Инсталнах 3 вида даемон толс!Пак ми дава това!Дръпнах от друго маст играта,пак същото?!?!?!!Е сега съм изтеглил 1 програма като даемон,само че с иконка на овца,пак същото?!?!?!Хелп!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Януари 20, 2008 Report Share Публикувано Януари 20, 2008 Еми от толкова опити, би трябвало да разбереш, че проблема не е в Daemon tools а във файла, който се опитваш да отвориш. Сигурно е развален. Можеш да пробвал с Alcohol 120% и ако пак не стане, търси проблема във файла.Успех Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vyrgozunqk Публикувано Януари 20, 2008 Report Share Публикувано Януари 20, 2008 Ако играта е сваляна от торрент, може да пробваш да и дадеш Hash Check, така ако нещо не се е досвалило хубаво /както обикновено става/ ще се свали и ще се оправи, разбира се първо и дай unmount от демон туулс-а. ... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
riverdale Публикувано Февруари 20, 2008 Report Share Публикувано Февруари 20, 2008 Аз също имам проблем с DT и Alcohol-a значи ситуацията е следната : Свалих си на компа NFS Carbon и понеже на компа няма да тръгне я записах играта (беше iso файл ) и пуснах диска в лаптопа . Инсаталирах си дт и се опитах да маунтна ама нещо номера не се получи пише ми нали като се опитам да маунтна :Please insert disk in the drive G или There is no disk in drive G и същото ми изписва и с Alcohol-a . Кажете моля какъв може да е проблема и как да го оправя ???? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Февруари 20, 2008 Report Share Публикувано Февруари 20, 2008 Най-вероятно ISO-то си го записал като DataCD, а привлният начин е като се използва опцията Burn Image... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 21, 2008 Report Share Публикувано Февруари 21, 2008 По принцип ISO форматът не е от най-добрите формати за копиране на дискове със защити. BIN/CUE и MDF/MDS са по-надеждни и гъвкави формати в това отношение. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост