tzwaro82 Публикувано Май 24, 2006 Report Share Публикувано Май 24, 2006 Биоритми за рождена дата 6-11-1982 ФИЗИКА: * * * * * * *ЕМОЦИИ: * * * * * * * * *ИНТЕЛЕКТ: * Ние ентелектуалците, може да си основем собствена партия Пък на следващите избори ш'ъ внимавате за кой ш'а гасувате, че ентелекта е супер, ама пращим от стероиди и други неща. За снимка наистина се затруднявам... На мозъчната гънка ми е, но не се сещам... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kozibula Публикувано Май 30, 2006 Report Share Публикувано Май 30, 2006 ФИЗИКА: * * * * * * * * * * ЕМОЦИИ: * * * * * * * ИНТЕЛЕКТ: * * * * * * Не е зле Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vsar Публикувано Май 30, 2006 Report Share Публикувано Май 30, 2006 ФИЗИКА: * * ЕМОЦИИ: * ИНТЕЛЕКТ: * ...Майтапа е пълен... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
xmas Публикувано Юни 3, 2006 Report Share Публикувано Юни 3, 2006 Биоритми за рождена дата 12-9-1988 ФИЗИКА: * * * * *ЕМОЦИИ: * * * * * * * * *ИНТЕЛЕКТ:* * * * * * * * * Ми за снимка просто вижте аватара ми, смятам че е подходящ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост