Destiny Публикувано Април 12, 2006 Report Share Публикувано Април 12, 2006 ФИЗИКА: * * * * * * * * ЕМОЦИИ: * * * ИНТЕЛЕКТ: * * * * * * * * * От това, по-добре не мога да се изразя:http://static.flickr.com/3/4355898_5515dab3d9.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
baby_face Публикувано Април 12, 2006 Report Share Публикувано Април 12, 2006 И ето дами и господа, ето вижте кой е най-зле ФИЗИКА: *ЕМОЦИИ: * *ИНТЕЛЕКТ: * Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
infinity1305 Публикувано Април 12, 2006 Report Share Публикувано Април 12, 2006 Биоритми за рождена дата 7-5-1981 ФИЗИКА: * * * * * * *ЕМОЦИИ: * * * * * * * * *ИНТЕЛЕКТ: * * * * * *...после и снимка че несъм намерила още Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vanina Публикувано Април 12, 2006 Report Share Публикувано Април 12, 2006 Биоритми за рождена дата 24-1-1982 ФИЗИКА: * * ЕМОЦИИ: * * * * * ИНТЕЛЕКТ: * * * * * * * * Бpей за физиката си признавам наистина не ми е стихията Я вижте само колко интелект излъчвам:http://img86.imageshack.us/img86/3509/42152217775rj.jpg(тук съм на разходка с кучИто, а отзад в далечината е майка ми) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gors Публикувано Април 12, 2006 Report Share Публикувано Април 12, 2006 Биоритми за рождена дата 4-8-1968 ФИЗИКА: *ЕМОЦИИ: *ИНТЕЛЕКТ: * * * * * * * * * Малееее това чудо ме смаза.То бива бива ами то се оля....... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
NaDa Публикувано Април 18, 2006 Report Share Публикувано Април 18, 2006 ФИЗИКА: * * * * * * * * * *ЕМОЦИИ: *ИНТЕЛЕКТ: * * * * Нещо не мери добре интелекта Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nav Публикувано Април 18, 2006 Report Share Публикувано Април 18, 2006 Биоритми за рождена дата 2-10-1990 ФИЗИКА: * * * * ЕМОЦИИ: * ИНТЕЛЕКТ: * * * * * * * Малко като mel съм Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Митака Публикувано Април 18, 2006 Report Share Публикувано Април 18, 2006 (Редактиран) ФИЗИКА: * * * * * ЕМОЦИИ: * * * * * * * * *ИНТЕЛЕКТ: * * * * * * * * * Сравнително достоверно според мен. Редактиран Април 18, 2006 от Митака Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Българче Публикувано Април 19, 2006 Report Share Публикувано Април 19, 2006 Биоритми за рождена дата 8-10-1987ФИЗИКА: * * * * * * *ЕМОЦИИ: *ИНТЕЛЕКТ:* * * * * * * * * М мисля си,че не е вярно това ама както и да е!Малко !Часовото време не ми позволи да си търся снимка.Но когато намеря подходяща ще си редактирам мнението П.С.-danina браво.Харесва ми тази тема Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bat-stan Публикувано Април 25, 2006 Report Share Публикувано Април 25, 2006 ФИЗИКА: * * * * * * * * *ЕМОЦИИ: * *ИНТЕЛЕКТ: * * * * * * * * Волумито на мах Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
DAVIDOV Публикувано Април 25, 2006 Report Share Публикувано Април 25, 2006 (Редактиран) Ето вижте си администратора: ФИЗИКА: * * * * * * * * * *ЕМОЦИИ: * *ИНТЕЛЕКТ: * Срам, срам, срам.Ама пък ако някой ви се отваря, мога да го смачкам с физическата си сила Така че все ще намеря начин да помогна.Миленее не си единствения виж мене ФИЗИКА: * * * * * * * ЕМОЦИИ: * * * * * ИНТЕЛЕКТ: * Но като гледам аз бия и после плача заедно с бития, защото съм добра душа и да не плаче самичак ^_^ Редактиран Април 25, 2006 от DAVIDOV Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 25, 2006 Report Share Публикувано Април 25, 2006 Впечатлена съм Sir William!Вашата комбинация граничи с всесранно и хармонично развитата личност/идеала на социалистическото общество/,сър.И много хубаво не е на хубаво. :lol: Ето моите:ФИЗИКА: * * * * ЕМОЦИИ: * * * * ИНТЕЛЕКТ: * * * * * * * * Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
KORTESS Публикувано Май 20, 2006 Report Share Публикувано Май 20, 2006 Биоритми за рождена дата 25-1-1980 ФИЗИКА: * * * * * * * * * ЕМОЦИИ: * * * * * * ИНТЕЛЕКТ: * * * * * * * Трябва да проверя, дали съм роден на тази дата Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gala Публикувано Май 24, 2006 Report Share Публикувано Май 24, 2006 Биоритми за рождена дата 15-10-1979 ФИЗИКА: *ЕМОЦИИ: * * * * * * * * *ИНТЕЛЕКТ: * * Явно и аз спадам към групата на плачещите, хилави блондинки(без да обиждам никой). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kumbaq Публикувано Май 24, 2006 Report Share Публикувано Май 24, 2006 (Редактиран) ФИЗИКА: * * * * * ЕМОЦИИ: * ИНТЕЛЕКТ: * * * * * * * може да ми викате ледения Стийв Остин и пиктуре за справка:http://i.data.bg/06/05/24/8787.jpg Редактиран Май 24, 2006 от kumbaq Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост