danina Публикувано Април 10, 2006 Report Share Публикувано Април 10, 2006 Здравейте!Много хубави снимки поствоте във форума,но да видим какви сте всъщност.Когато изчисленията говорят и форумците мълчат!Изчислите си биоритмите,по посочения в линка алгоритъм.Ще получите точно сведение за емоций,физика и интелект.На тази основа си изберете снимка,която да отговаря на изчислената истина.Ето и линка:http://www.index.bg/entert.php?lid=5&zodii=0 Ето го моят резултат:ФИЗИКА: * * ЕМОЦИИ: * * * * * * * * * ИНТЕЛЕКТ: * * * * * * * * * А ето ме и мен.Снимката е малко замазана,но това е от емоцийте.http://img57.imageshack.us/img57/1961/7778za.jpg Да ви видим и вас! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
trapped Публикувано Април 10, 2006 Report Share Публикувано Април 10, 2006 (Редактиран) Биоритми за рождена дата 2-8-1979 ФИЗИКА: * * * * * *ЕМОЦИИ: * * * * * * * * *ИНТЕЛЕКТ: * * * * Eто подходяща снимка,според описанието: http://www.consapevolezza.it/notizie/set-ott-2001/imgs/Mr-Been-Laden.jpg Редактиран Април 11, 2006 от trapped Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Април 10, 2006 Author Report Share Публикувано Април 10, 2006 (Редактиран) Биоритми за рождена дата 2-8-1979 ФИЗИКА: * * * * * *ЕМОЦИИ: * * * * * * * * *ИНТЕЛЕКТ: * * * * Ами къде ти е снимката?Ти поне,няма от какво да се срамуваш-имаш физика 6,а не като мен 2.Хайде,измисли нещо.Аз като пусках темата,тайничко се молех да пишеш и да постнеш пак някоя оригинална снимка,както ти си знаеш. Редактиран Април 10, 2006 от danina Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mireto Публикувано Април 11, 2006 Report Share Публикувано Април 11, 2006 Ето и моят резултат: ФИЗИКА: * * *ЕМОЦИИ: * * *ИНТЕЛЕКТ: * * * * * * * * Само дето не си видях снимката. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Април 11, 2006 Author Report Share Публикувано Април 11, 2006 (Редактиран) Ето и моят резултат:Само дето не си видях снимката. Здравейте!Явно не съм обяснила добре,за което се извинявам!На посочения линк,няма снимки,а само алгоритъм за изчисляване.Идеята ми беше-когато вече имате резултати да си изберете от нета някаква снимка,която да отговаря на посочения резултат.Аз моята н-р си я избрах от google.И как отговаря само-нали?Че и на трите показателя .Дано сега,обясних като хората.Още веднъж се извинявам,че не съм се справила с това преди.Очаквам снимките ви!Няма само аз да се излагам! Редактиран Април 11, 2006 от danina Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Юнак Публикувано Април 11, 2006 Report Share Публикувано Април 11, 2006 ФИЗИКА: * * ЕМОЦИИ: * * * * * * * * ИНТЕЛЕКТ:* * * * Хилав емоционален глупак :lol: . Това за който не ме познава.Който ме познава да прецени за верността на алгоритъма на изчисление. Ама това поддава ли се на математика?! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Април 11, 2006 Report Share Публикувано Април 11, 2006 Ето вижте си администратора:ФИЗИКА: * * * * * * * * * *ЕМОЦИИ: * *ИНТЕЛЕКТ: *Срам, срам, срам.Ама пък ако някой ви се отваря, мога да го смачкам с физическата си сила Така че все ще намеря начин да помогна. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TE_BG Публикувано Април 11, 2006 Report Share Публикувано Април 11, 2006 Биоритми за рождена дата 31-1-1992 ФИЗИКА: * * * * * *ЕМОЦИИ: * * * * * * * * *ИНТЕЛЕКТ: * * * * * * * * * Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
soul Публикувано Април 11, 2006 Report Share Публикувано Април 11, 2006 хех ФИЗИКА: * ЕМОЦИИ: * * * ИНТЕЛЕКТ: * * * * * * * * * анорексичен, средно емоционален ентелигент :rolleyes: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
SteFo Публикувано Април 11, 2006 Report Share Публикувано Април 11, 2006 ФИЗИКА: * * * * * * * * * *ЕМОЦИИ: * * * * *ИНТЕЛЕКТ: * * * * * Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Април 11, 2006 Report Share Публикувано Април 11, 2006 Ето вижте си администратора:ФИЗИКА: * * * * * * * * * *ЕМОЦИИ: * *ИНТЕЛЕКТ: *Срам, срам, срам.Ама пък ако някой ви се отваря, мога да го смачкам с физическата си сила Така че все ще намеря начин да помогна. Биоритми за рождена дата 9-11-1975 ФИЗИКА: * * * * * * * * * *ЕМОЦИИ: * * * * *ИНТЕЛЕКТ: * Срам, не срам - това е положението!Първо бием, после питаме! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mel Публикувано Април 11, 2006 Report Share Публикувано Април 11, 2006 :lol: :lol: Хах,аз съм нещо като холивудските звезди-отлично тяло,мижав мозък!!! ФИЗИКА: * * * * * * * * * ЕМОЦИИ: * ИНТЕЛЕКТ: * * * * * * * http://frame.friends-forum.com/modules/Gazeta/images/493724Jolie5.jpg Хе хе ,не мога да се оплача! :lol: :lol: :lol: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vincenzo Публикувано Април 11, 2006 Report Share Публикувано Април 11, 2006 (Редактиран) ФИЗИКА: * ЕМОЦИИ: * * * * ИНТЕЛЕКТ: *Айде ся за интелекта е вярно,но за физиката не (не ме слушайте) :rolleyes: За емоциите No coment!!! :rolleyes:П.П. Едни "батковци"искат да ме бият!!!Кой ще ми помогне... Редактиран Април 11, 2006 от vincenzo Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sir William Публикувано Април 11, 2006 Report Share Публикувано Април 11, 2006 ФИЗИКА: * * * * * * * * * *ЕМОЦИИ: * * * * * * * * *ИНТЕЛЕКТ: * * * * * * * * * Eто ме и мен:http://www.microsoft.com/presspass/images/exec/billg_bio.jpgСнимката е от друго място. Бива! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Април 11, 2006 Author Report Share Публикувано Април 11, 2006 Впечатлена съм Sir William!Вашата комбинация граничи с всесранно и хармонично развитата личност/идеала на социалистическото общество/,сър.Отстрамихте админите! vincenzo-изобщо не се притеснявай за боя.За какво са админите.С радост ще раздвижат физиката си.trapped-отново не ме подведе.Фотото ти е право в целта.Останалите,да не ми се сърдят,че няма да отделя време на всеки.Просто ви казвам-голями сладури сте всички! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост