dieZel Публикувано Януари 17, 2008 Report Share Публикувано Януари 17, 2008 Здравейте, Изтеглих си новия Bitcomet 0,98. Когато го пуснах ми излезе едно съобщение, че Max Half Open Connections са много малко и мога да ги увелича за по-добра работа. И аз го направих...Имаше съобщение, че оригиналния tcpip.sys файл ще бъде променен, а оригиналния ще бъде запазен под името tcpip.original.sys. Та, пускам си снощи компа у нас, свързва се с нета, но реално не ми отваря нито една страница, не мога да пусна ping към нито един сайт. Отворих лога на уина и там ми излиза една редица с грешки, като дам Properties ми пише, че DHCP клиента не може да стартира, заради грешка в Tcpiп протокола още няколко услуги за интернет връзката не стартират пак поради същата причина. Намерих въпросния tcpip.sys и го разкарах, като оригиналния го преименувах на tcpip - без ORIGINAL в името, рестартирах...но нищо. Умрях от яд. Има ли начин да си оправя бозата дето я забърках? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Livingdead Публикувано Януари 17, 2008 Report Share Публикувано Януари 17, 2008 Може да пробваш с командата "sfc /scannow" в command prompt-а. Ще ти трябва диск на Windows-а. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dieZel Публикувано Януари 18, 2008 Author Report Share Публикувано Януари 18, 2008 Изтеглих някакъв пач дето се мотае по мрежата за закърпване на проблеми в tcp-то, сложих го...но пак не става. Тъпотия до шия. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dieZel Публикувано Февруари 4, 2008 Author Report Share Публикувано Февруари 4, 2008 Проблемът е решен. Bitcomet-ът ми е прецакал TCPiP-то. Присъдата беше смъртна и след преинсталация на Win-а всичко е наред... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост