manja Публикувано Януари 15, 2008 Report Share Публикувано Януари 15, 2008 СПЕШНО МОЛЯ ЗА ПОМОЩ и предварително благодаря на всеки който реши да ми даде съвет! на 03.01.2008г си купих лаптоп ASUS F3KE-AP061, 1.8GHz,1024 MB, 160GB,15.4" - 1280x800 , web camera, DVD-RW и т.н. Лошото се случи на 05.01.2008 - в катастрофа му причиних механична повреда - счупи се монитора / извинете ме ако използвам неточни думи но не съм перфектен специалист/. Сега какво да правя - мога ли да си купя от някъде само монитор - другото всичко е здраво? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 15, 2008 Report Share Публикувано Януари 15, 2008 Според мен най-добре е да се консултираш с оторизиран сервиз, където трябва да ти дадат най-точна информация и възможните варианти за излизане от ситуацията. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Castigado Pantockrator Публикувано Януари 15, 2008 Report Share Публикувано Януари 15, 2008 Не искам да те отчайвам, но според мен гаранцията не покрива твоя случай. Все пак както казва Night_Raven не е зле да попиташ и то веднага в сервиз, с който работи въпросния магазин. Оттам най доброто което може да те сполети да дадеш още поне 200€ за да ти сменят монитора. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Януари 16, 2008 Report Share Публикувано Януари 16, 2008 Не искам да те отчайвам, но доколкото знам изгори ли ти монитора или дънната платка просто не си заслужава да ги оправяш, а да си вземеш нов лаптоп. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост