kumbaq Публикувано Януари 19, 2008 Author Report Share Публикувано Януари 19, 2008 пробвах с омега.нещо не могат да се свържат с картата.ако стартирам нещо от тях, ми дава, че не са инсталирани или че няма карта.когато тръгна да ги деинсталирам, ми дава 'access violation at address 40006E2C in module 'rtl70.bpl'. read of address 736C6F67'.хъх Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Януари 19, 2008 Report Share Публикувано Януари 19, 2008 А каква марка е видеокартата?Друго за което се сещам е да спреш (ако си пуснал) опцията - fast write.Колкото до проблема с деинсталацията на драйверите, това обикновено се получава, когато си инсталирал драйвери за видеото, преди да си махнал старите или просто деинсталатора не си е свършил работата както трябва. Обикновено под SafeMode се решава този проблем. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kumbaq Публикувано Януари 19, 2008 Author Report Share Публикувано Януари 19, 2008 това с fast write не помогна.винаги деинсталирам и почиствам добре, до сега не съм го имал тоя проблем.всичко почна с новата х1650 карта. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 19, 2008 Report Share Публикувано Януари 19, 2008 Ако е в гаранция, дали няма да е зле да занесеш да я тестват? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kumbaq Публикувано Януари 21, 2008 Author Report Share Публикувано Януари 21, 2008 в гаранция е и така ще направя май. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kumbaq Публикувано Януари 22, 2008 Author Report Share Публикувано Януари 22, 2008 нормално ли е в safe mode да не мога да й инсталирам драйверите на видео картата?като стартира, дава, че е открит нов хардуеър, но като тръгна да инсталирам, ми дава, че липсва или хардуеър, или нещо софтуеърно. има ли някакъв проблем с поддръжката на х1650 картите от омега,защото като инсталирам омега драйверите и стартирам, ми казва, че не детектват картата? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 22, 2008 Report Share Публикувано Януари 22, 2008 Напълно нормално е под Safe Mode да не можеш да инсталираш. То затова е Safe Mode, защото се използват само най-най-нужните и базови драйвери - осоновни животоподдържащи функции. Няма драйвери за видео, звук, LAN и др.Omega драйверите не би трябвало да имат проблем с поддръжката на картата, освен ако не инсталираш някоя стара версия на драйверите. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bonnes Публикувано Февруари 11, 2008 Report Share Публикувано Февруари 11, 2008 Night_Raven изпуши ми захранванетор като купувам ново ще им занеса старото, но въпреки това за какво трябва да внимавам? Ааа и още нещо има ли шанс да проработи видео карта Voodoo 3 3000 под win. XP? Не ти ги обясних добре нещата ама ти благодаря все пак. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vyrgozunqk Публикувано Февруари 11, 2008 Report Share Публикувано Февруари 11, 2008 Vodoo-то не би трябвало да има никакъв проблем под ХП...А относно захранването, гледай първо да не е JNC, второ ватажа, зависи от конфигурацията на която ще се слага/хубаво е да кажеш/, също така зависи с каква кутия си - АТ/ АТХ ... също така колкото по-голям ампераж е на линия, толкова по-добре Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 11, 2008 Report Share Публикувано Февруари 11, 2008 Night_Raven изпуши ми захранванетор като купувам ново ще им занеса старото, но въпреки това за какво трябва да внимавам?Да внимаваш при? Ааа и още нещо има ли шанс да проработи видео карта Voodoo 3 3000 под win. XP? Не ти ги обясних добре нещата ама ти благодаря все пак.Не съм имал вземане-даване с карти на 3dfx под XP, но по принцип драйвери има, така че би трябвало да работи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост