Jump to content

Проблем с видео карта

Препоръчан пост

пробвах с омега.

нещо не могат да се свържат с картата.

ако стартирам нещо от тях, ми дава, че не са инсталирани или че няма карта.

когато тръгна да ги деинсталирам, ми дава 'access violation at address 40006E2C in module 'rtl70.bpl'. read of address 736C6F67'.

хъх

Сподели другаде

А каква марка е видеокартата?

Друго за което се сещам е да спреш (ако си пуснал) опцията - fast write.

Колкото до проблема с деинсталацията на драйверите, това обикновено се получава, когато си инсталирал драйвери за видеото, преди да си махнал старите или просто деинсталатора не си е свършил работата както трябва. Обикновено под SafeMode се решава този проблем.

Сподели другаде

нормално ли е в safe mode да не мога да й инсталирам драйверите на видео картата?

като стартира, дава, че е открит нов хардуеър,

но като тръгна да инсталирам, ми дава, че липсва или хардуеър, или нещо софтуеърно.

има ли някакъв проблем с поддръжката на х1650 картите от омега,

защото като инсталирам омега драйверите и стартирам, ми казва, че не детектват картата?

Сподели другаде

Напълно нормално е под Safe Mode да не можеш да инсталираш. То затова е Safe Mode, защото се използват само най-най-нужните и базови драйвери - осоновни животоподдържащи функции. Няма драйвери за видео, звук, LAN и др.

Omega драйверите не би трябвало да имат проблем с поддръжката на картата, освен ако не инсталираш някоя стара версия на драйверите.

Сподели другаде

• 3 weeks later...

Night_Raven изпуши ми захранванетор като купувам ново ще им занеса старото, но въпреки това за какво трябва да внимавам?

Ааа и още нещо има ли шанс да проработи видео карта Voodoo 3 3000 под win. XP? Не ти ги обясних добре нещата ама ти благодаря все пак.

Сподели другаде

Vodoo-то не би трябвало да има никакъв проблем под ХП...

А относно захранването, гледай първо да не е JNC, второ ватажа, зависи от конфигурацията на която ще се слага/хубаво е да кажеш/, също така зависи с каква кутия си - АТ/ АТХ ... също така колкото по-голям ампераж е на линия, толкова по-добре ;)

Сподели другаде

Night_Raven изпуши ми захранванетор като купувам ново ще им занеса старото, но въпреки това за какво трябва да внимавам?

Да внимаваш при?

Ааа и още нещо има ли шанс да проработи видео карта Voodoo 3 3000 под win. XP? Не ти ги обясних добре нещата ама ти благодаря все пак.

Не съм имал вземане-даване с карти на 3dfx под XP, но по принцип драйвери има, така че би трябвало да работи.

Сподели другаде