blood Публикувано Януари 13, 2008 Report Share Публикувано Януари 13, 2008 Не знам какво е нужно, за да подкарам микрофона ми. Буксата си е правилно вкарана, но нито по скайп, нито CS отчитат микрофон. Нямам идея кво да направя. А.. вижте иконката ми на sound max http://i.data.bg/08/01/13/756514_orig.jpg, защо е такава? Го еба, микрофона е бил проблемен, мързеше ме да ходя да диря друг. Та, някой да има идея за иконката? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Януари 13, 2008 Report Share Публикувано Януари 13, 2008 Щракни на Volume (иконката долу до часовника, дето прилича на колонка), след това избери options->properties слагаш отметката на радио бутона recording, натискаш ок (ако имаш повече от една звукови карти избери правилната от падащото меню mixer device). В графата microphone провлачваш плъзгача до най-горе и слагаш отметката на select (пак в графата microphone) Редактирано: да разбирам, че си оправил микрофона, иначе за иконата не знам Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Wanted Публикувано Януари 13, 2008 Report Share Публикувано Януари 13, 2008 А.. вижте иконката ми на sound max http://i.data.bg/08/01/13/756514_orig.jpg, защо е такава? А някакъв проблем със sound max имаш ли или само иконата? Ако не ти създава проблеми не се тормози да се чудиш защо е такава Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
blood Публикувано Януари 13, 2008 Author Report Share Публикувано Януари 13, 2008 А някакъв проблем със sound max имаш ли или само иконата? Ако не ти създава проблеми не се тормози да се чудиш защо е такава Преди имаше някъв панел, чрез който си настройвах звуците, сега го няма :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Wanted Публикувано Януари 13, 2008 Report Share Публикувано Януари 13, 2008 Преди имаше някъв панел, чрез който си настройвах звуците, сега го няма :( Аха, и аз имах подобен проблем преди време - преинсталирай SoundMax от диска с драйверите за дънната платка. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 13, 2008 Report Share Публикувано Януари 13, 2008 Аха, и аз имах подобен проблем преди време - преинсталирай SoundMax от диска с драйверите за дънната платка.И към това бих добавил да се почисти с Driver Cleaner 1.5 Pro (2.8MB). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
blood Публикувано Януари 13, 2008 Author Report Share Публикувано Януари 13, 2008 Нямам диск с двайвери Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Wanted Публикувано Януари 13, 2008 Report Share Публикувано Януари 13, 2008 По принцип диска с драйверите ти върви заедно с дънната платка. Ако все пак не можеш да го намериш, може да изтеглиш SoundMax от www.nodevice.com Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
blood Публикувано Февруари 11, 2008 Author Report Share Публикувано Февруари 11, 2008 Когато говоря с някой по скайп той чува всички други звуци, които излизат от компютъра. Музика, сигнали за грешки и т.н. Скайп последна версия, sound max ползвам.. help me! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 11, 2008 Report Share Публикувано Февруари 11, 2008 За устройство за запис от звуковите настройки на Windows избери микрофона, а не Stereo Mix. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
blood Публикувано Февруари 11, 2008 Author Report Share Публикувано Февруари 11, 2008 За устройство за запис от звуковите настройки на Windows избери микрофона, а не Stereo Mix.Можеш ли да ме насочиш къде са тези настройки, не ги откривам..Edit: Успях, но не помня как :\ Толкоз неща разбърниках..Аа. зададох, че съм със слушалки, не с 5+1. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
666666 Публикувано Януари 29, 2010 Report Share Публикувано Януари 29, 2010 Здравейте и аз имам проблем с SoundMAX по-точно с микрофона. Всички настройки уж са точно както трябва, аз чувам и от говорителите на лаптопа и от слушалките,който са с микрофон, но микрофона не работи мен не ме чуват ,а и при проверка на хардуера където е в настройките изобщо не го отчита .Надявам се някой,който разбира да ми даде съвет от къде може да е проблема.Благодаря предварително Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 29, 2010 Report Share Публикувано Януари 29, 2010 Може ли снимка от звуковите настройките все пак? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
666666 Публикувано Януари 29, 2010 Report Share Публикувано Януари 29, 2010 Може ли снимка от звуковите настройките все пак? Благодаря за бързото отзоваване .Проблема е решен инсталирах SoundMAX наново Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост