Jump to content

Проблем с българския езиков пакет на Windows XP SP2

Препоръчан пост

Десен клик върху System Volume Information -> Properties -> Security -> Add... -> в полето си пишеш името на акаунта -> OK -> в полето по-долу си определяш желаните права върху папката -> OK. Продължавам обаче да не схващам какво точно целиш с това.
Сподели другаде

• 3 months later...
  • Отговори 37
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Публикувани изображения

И аз имам проблем с езиковия интерфейс!

Понеже си изтеглих филм и допълнително субт. където обаче суб. ми излязоха на маймуни и се мъчех как да оправя това че да ги чета на бг.

Направих следното...деинсталирах бг. интерфейс на уиндоуса и субр. вече се оправиха и си ги чета на бг.

Проблемът обаче с инсталирането на Lipsetup.msi на уиндоуса си остана същия като по-горе писал колегата!Инсталира се и стига до някъде си и после го връща защото изписа Връщане на действието CA18R ...и съответно изписва това

post-2388-058787100 1293459434_thumb.jpg

Направил съм следните стъпки които дадохте по-горе,но ефект няма.. :help:

Сподели другаде

Всъщност да си спирал услуги? Кликни меню Start -> Run -> напиши services.msc -> OK. Намери услугата Help and Support, кликни с десния бутон върху нея и от падащото Startup type избери Manual. Потвърди с OK и опитай отново инсталацията на езиковия пакет.
Сподели другаде

• 2 weeks later...

Не,не съм спирал нищо!

Сега даже пробвах да дам Мануал но не се получи!

Просто сякаш инсталацията е пригодена за един път инсталиране на машината!

Не пробвахте ли да инсталирате и деинсталирате за да инсталирате 2-ри път и видите дали и при вас се получава същото!

Сподели другаде

Явно има някакъв процес който влияе на инсталацията!

Случвало ми се е и на друг комп.,където проблемът го реших чрез преинсталация на Уиндоуса!А на този комп. не искам да го преинсталирвам поне на този етап!

Сподели другаде