mishoval Публикувано Януари 13, 2008 Report Share Публикувано Януари 13, 2008 По грешка деинсталирах българския езиков пакет за WindowsXP pro SP2 с Your uninstaler. При опита да го инсталирам отново, получавам отговор, че вече го имам инсталиран и трябва да го деинсталирам, за да го кача отново. Търсех навсякъде файла LITSEP.MSI/ включително с търсачката/, но никъде не мога да го намеря. Не зная къде да търся останалите файлове, за да ги изтрия ръчно. Някой има ли идея как отново да кача езиковия пакет? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Януари 13, 2008 Report Share Публикувано Януари 13, 2008 Добави този reg файл към регистъра (разархавирай го от архива, щракни два пъти върху bgmuiclean.reg и натисни yes като те попита) и кажи дали работи bgmuiclean.rar Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mishoval Публикувано Януари 13, 2008 Author Report Share Публикувано Януари 13, 2008 Добави този reg файл към регистъра (разархавирай го от архива, щракни два пъти върху bgmuiclean.reg и натисни yes като те попита) и кажи дали работи Направих каквото трябваше,езиковия пакет започна да се инсталира, но някъде на 90-95% инсталацията спря, появи се съощение, че "файл.... се връща" и после съобщение за грека при инсталацията Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Януари 13, 2008 Report Share Публикувано Януари 13, 2008 Направих каквото трябваше,езиковия пакет започна да се инсталира, но някъде на 90-95% инсталацията спря, появи се съощение, че "файл.... се връща" и после съобщение за грека при инсталациятаТогава пробвай следното1) Свали Microsoft Installer CleanUp Utility2) Стартирай програмата (инсталира си пряк път в старт менюто - Windows Install Clean Up)3) Виж дали в списъка има запис (All Users) Пакет за езиков интерфейс на Windows4) Ако има, избери го и натисни бутона Remove5) Изпълни пак reg файла6) Рестартирай7) Пробвай пак да инсталираш езиковия пакет ПС: Откъде го свали езиковия пакет, от официалната страница или някъде другаде?ПС2: Service Pack 2 ли ти е версията на XP-то? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mishoval Публикувано Януари 13, 2008 Author Report Share Публикувано Януари 13, 2008 С Windows XP pro SP2 съм,а българския езиков пакет го ползувам повече от година-до днес/мисля, че го изтеглих от дата.бг или калдатата/Направих, каквото ми каза, но в списъка липсва езиков пакет или LIPSETUP. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Януари 13, 2008 Report Share Публикувано Януари 13, 2008 Пробвай с официалния пакет, който можеш да свалиш от тук.Освен това можеш ли да видиш в Event Viewer (Control Panel->Administrative tools->Event Viewer) каква грешка е дало и защо е прекъснало инсталацията. Иначе като алтернатива мога аз да направя едно пакетче... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mishoval Публикувано Януари 13, 2008 Author Report Share Публикувано Януари 13, 2008 Пробвах и пак не става. Имаш ли друга идея? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 13, 2008 Report Share Публикувано Януари 13, 2008 Не каза дали има грешка в Event Viewer. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Януари 13, 2008 Report Share Публикувано Януари 13, 2008 Заедно с това пробвай да почистиш регистрите и ненужните файлове да речем със CCleaner Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mishoval Публикувано Януари 14, 2008 Author Report Share Публикувано Януари 14, 2008 Заедно с това пробвай да почистиш регистрите и ненужните файлове да речем със CCleaner Нищо не открих като грешка,но не съм убеден че съм съвсем компетентен.С CCleaner работя ежедневно, но явно и той не може да коригира проблема.Слава богу, с "подаръка" от Nicky вече имам инсталиран български езиков пакет.Благодаря на всички отзовали се! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozi78 Публикувано Август 17, 2010 Report Share Публикувано Август 17, 2010 Здравейте!И аз имам проблем с премахването на езиков пакет от Уиндоуса.Явно е оставил файлове някъде из регистъра,но не знам къде.Почистих регистъра но няма ефект.Не мога да инсталирам Българския езиков пакет.Изписва ми че вече го имам инсталиран.Искам да попитам какъв е този подарък на Nicky,който явно е имал ефект. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 17, 2010 Report Share Публикувано Август 17, 2010 Пробва ли да следваш инструкциите в коментара на Nicky (№4)? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozi78 Публикувано Август 18, 2010 Report Share Публикувано Август 18, 2010 Пробвах инструкциите но няма ефект. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 18, 2010 Report Share Публикувано Август 18, 2010 Опитваш да инсталираш официалния пакет от линка от коментара на Nicky (№6)? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozi78 Публикувано Август 18, 2010 Report Share Публикувано Август 18, 2010 Пакетът За езиков интерфейс,който се опитвам да инсталирам е от сайта на майкрософт. Пробвах и с други пакети,но ефектът е същият Преди две седмици инсталирах Български езиков пакет,но той беше някакъв екстрактор.Няма деинсталатор.Само видях,че се екстрактна в папката Уиндоус и май в систем32.И мисля,че точно това ми създава проблем.Премахнах мегаезиков пакет и останах само с оригиналния езиков пакет,т.е. Английски.Но явно са останали някакви файлове,които оказват влияние на инсталирането на Българския езиков пакет.И сега като реша да инсталирам,ми изписва че вече има инсталиран езиков пакет и че друг не може да бъде инсталиран.Какво е решението? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост