coojoe_213 Публикувано Януари 12, 2008 Report Share Публикувано Януари 12, 2008 Здравейте. Искам да попитам, за този Уиндоус. Един познат го има, и ми каза, че е XP, но облика е на Виста. Възможно ли е? Възможно ли е да е прекалено бъгав или по-скоро подобрен вариант на XP да е това. Link to comment Сподели другаде More sharing options...
blood Публикувано Януари 12, 2008 Report Share Публикувано Януари 12, 2008 Toва е едишън на Windows Vista Ultimate, който не е легален. До колкото помня във форума не се толерира по никакъв начин това. :> Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coojoe_213 Публикувано Януари 12, 2008 Author Report Share Публикувано Януари 12, 2008 Приятелю, много добре знам форумът на какъв принцип работи. Следиш ли ми мисълта каква е въобще. Аз не знам този Уиндоус дали е легане или нелегален, затова питам точно и ясно по горе какво ме интересува. Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Януари 12, 2008 Report Share Публикувано Януари 12, 2008 Така версия няма официално от Microsoft, следователно е нелегална (самото разпространение на файловете на Windows е незаконно), а от това, че не е официална следва, че може да (и вероятно) е бъгава (повече и от оригинала). Ако искаш да промениш облика на ХР да прилича на този на Vista - слагаш такава тема, използваш отделни пакети с допълнения, имитиращи части от Vista или слагаш VTP. С това мисля, че тази тема се изчерпва. Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Януари 12, 2008 Report Share Публикувано Януари 12, 2008 Или накратко, моднат XP пълен с всякакви глупости. Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост