hiasd Публикувано Януари 12, 2008 Report Share Публикувано Януари 12, 2008 Здравейте,съвсем скоро си купих нов компютър с 4 GB RAM памет, за да разполагам напълно с нея ми трябва 64bit система (XP или Vista) обаче имам един много странен проблем под XP-то:като отворя някоя програмка и трябва да пиша нещо в нея (с клавиатурата като натисна което и да е копче) примерно въвеждам CD-key или пиша адрес в Мозилата програмата "замръзва", става "not responding" и трябва да я загася от task manager-a.Това става с АБСОЛЮТНО всички програми.Пробвах 2 различни версии на Windows 64bit, но и с двете ми прави така.Моля някой ако има някакви идеи да сподели, защото Vista не ми се слагаКонфигурацията ми е :Core 2 quad Q6600ASUS Maximus Formula2 x 2GB RAM CELLSHOCK 1066HDD 250GB Seagate (да не е нещо от диска :/ ) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 13, 2008 Report Share Публикувано Януари 13, 2008 И под 64-битова операционна система ще разполагаш с нея, просто няма да я пише всичката във всички програми. Реално ще си се използва. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост