makkasi Публикувано Януари 12, 2008 Report Share Публикувано Януари 12, 2008 Taka,първо съм достатъчно прост за давляза в Аdd/remove Windows Componets и да махна Plug and Play.Странното обаче е че след като го махнах микрофона ми почна да работи(преди имаше слаб звук,трябваше направо да крещя за да ме чуват).Другото е обаче че сега не мога да пускам никакви песни нито на winamp нито с каквато и да е програма.Изкарва ми грешка за липсващ драйвер.Грешката е 88780078 (лошото е че драйверите са си инсталирани),.Махнах драйверите и пробвах да ги сложа на ново но ми изкара ето тази грешка : http://i.data.bg/08/01/12/754162_orig.jpg. Как да оправя нещата.Предполагам че Repair на windowsa ще свърши работа.Но се надявам да има друг начин и то такъв при който микрофона ми и с драйвери да работи.Тук според мен проблема си идва от самите драйвери,но не мога да си намеря свястни.Звуковата карта ми е : C-Media CMI8738/C3DX Audio DeviceПомагайте моля пуснал съм темата и в други форуми. Проблема е решен.Plug and play се оправя от Servises,дава се просто старт на Plug and Play с диск на уиндос в CD-то,а за микрофона просто са трябвали подходящи драйвери Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 13, 2008 Report Share Публикувано Януари 13, 2008 Драйвери са нужни за звуковата карта. Оттам нататък тя се оправя с микрофона. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост