Lokoto Публикувано Май 30, 2009 Report Share Публикувано Май 30, 2009 А rokoo ти къде и как ги проверяваш IP-тата от кого и къде е?Защото аз като го отворя виждам че е от някакъв си e-mail noreply @ microsoft.com и започвам да си мисля че си е от MS.Въобще не го взимам вече на сериозно, а и предполагам че вече знаят за това. Само не разбирам като са големите "хакери", защо не са го спрели до сега... SURF_lady,Ето ти малко "инструментчета", за да разбираш "кой - кой е" . Чукни тук !В свързания сайт има още от тези малки "отверки"!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
rokoo Публикувано Май 30, 2009 Report Share Публикувано Май 30, 2009 А rokoo ти къде и как ги проверяваш IP-тата от кого и къде е?.................................................................... Ето ТУК можеш да провериш своето собствено и на някой друг IP. Ако имаш поща в АБВ.БГ погледни така http://prikachi.com/files/874586B.jpg РР. Всъщност ако изпращача е опитен има начин да прикрие или замени някои данни. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
SURF_lady Публикувано Май 30, 2009 Author Report Share Публикувано Май 30, 2009 Е, аз моя IP лесно го разбирам и с един ipconfig, но ми беше интересно как да разбера кой ми го изпраща писмото...Lokoto по времето когати си пускал темата бях извън България и нямах достъп до интернет, та затова съм го пропуснала това и много ти благодаря.rokoo много благодаря и на теб. Не знаех за опцията в АБВ. Явно ще трябва да отделя някой друг час да разуча какво ново са тикнали в пощата на АБВ. Само че e-mail-а който аз получих от Майкрософт е в пощата ми в Yahoo. То най-вероятно и там има нещо подобно ама не съм го срещала... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Май 30, 2009 Report Share Публикувано Май 30, 2009 Е, аз моя IP лесно го разбирам и с един ipconfig, но ми беше интересно как да разбера кой ми го изпраща писмото...Lokoto по времето когати си пускал темата бях извън България и нямах достъп до интернет, та затова съм го пропуснала това и много ти благодаря.rokoo много благодаря и на теб. Не знаех за опцията в АБВ. Явно ще трябва да отделя някой друг час да разуча какво ново са тикнали в пощата на АБВ. Само че e-mail-а който аз получих от Майкрософт е в пощата ми в Yahoo. То най-вероятно и там има нещо подобно ама не съм го срещала... Като отвориш писмото и от горната част в дясно има Compact Header, цъкаш на него и даваш Full Header и си гледаш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Lokoto Публикувано Май 31, 2009 Report Share Публикувано Май 31, 2009 Lokoto по времето когати си пускал темата бях извън България и нямах достъп до интернет, та затова съм го пропуснала това и много ти благодаря. Извинявай SURF_lady, но да не вземем да обидим моя приятел Perkoto, негова е темата... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
SURF_lady Публикувано Юни 1, 2009 Author Report Share Публикувано Юни 1, 2009 Грешката е моя, Извинявам се! Благодаря на Всички за отзивчивостта и ако има нещо ще пиша пак Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост