aleksoft Публикувано Януари 12, 2008 Report Share Публикувано Януари 12, 2008 Трябва ми програма която като натисна на картинката да ми иска парола. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Януари 15, 2008 Report Share Публикувано Януари 15, 2008 Хрумна ми идея - качваш някакъв Explorer - ако телефонът е с Symbian преди версия 9 може да ползваш FExplorer и зададеш на определените файлове/папка да бъдат системни и скрити файлове. Така няма да бъдат достъпни за преглед в галерията, а на самия експлорър можеш да зададеш да иска парола при пускане, за да не могат да се променят тези атрибути Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
aleksoft Публикувано Януари 16, 2008 Author Report Share Публикувано Януари 16, 2008 Добри идеи ти хрумват.Благодаря. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stealth Публикувано Януари 16, 2008 Report Share Публикувано Януари 16, 2008 Ето с ТАЗИ програма можеш да заключваш папки с парола. Правиш папка, поставяш всички снимки който не искаш да се гледат от други който ти разглеждат телефона и с тази програма я заключваш и щракаш с пръсти Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
aleksoft Публикувано Януари 16, 2008 Author Report Share Публикувано Януари 16, 2008 Вече щракам с пръсти. Благодаря ти много,точно такава програма ми трябваше. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост