didi87 Публикувано Януари 11, 2008 Report Share Публикувано Януари 11, 2008 Моля някой да ми каже как да запиша оригинално DVD на CD или по точно искам да презапиша една сватба от DVD на CD. Моля ви, ако знаете, кажете ми. Благодаря ви предварително Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
anni Публикувано Януари 11, 2008 Report Share Публикувано Януари 11, 2008 Това за което питаш се нарича рипване на DVD и във форума е изписано много по темата. Потърси. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Филипов Публикувано Януари 11, 2008 Report Share Публикувано Януари 11, 2008 И от какъв зор? Заради 10 ст. разлика в цената на носителя? Със съответното спадане на качеството? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
didi87 Публикувано Януари 11, 2008 Author Report Share Публикувано Януари 11, 2008 И от какъв зор? Заради 10 ст. разлика в цената на носителя? Със съответното спадане на качеството? Не е проблема в парите просто не знам как да презапиша такъв диск на cd специално за cd ми трябва Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
anni Публикувано Януари 11, 2008 Report Share Публикувано Януари 11, 2008 Пълно ръководство. Успех. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост