vekarata Публикувано Януари 11, 2008 Report Share Публикувано Януари 11, 2008 От няколко дена не мога да отворя играта на табла. Като натисна върху иконата излиза System Information. ОС ми еWindows XP Pro. Моля за помощ ако някой знае как да оправя този проблем. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Януари 12, 2008 Report Share Публикувано Януари 12, 2008 Ми пробвай следното.Start menu -> Settings -> Control Panel -> Add or Remove Programs -> В ляво полето избираш третото Add/Remove Windows Components -> избираш Accessoaries and Utilites -> Details -> Слагаш отметка на Games(ако няма) -> Details(на Games) и слагаш отметка на Internet Games(ако няма) -> Ok -> Ok -> NextИ чакаш. После би трябвало да работи ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vekarata Публикувано Януари 13, 2008 Author Report Share Публикувано Януари 13, 2008 Отметките са там но ми иска диск, аз нямам. Не става Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Януари 13, 2008 Report Share Публикувано Януари 13, 2008 Даде ли Next, показа ли се прозорец който да зарежда. Това би трябвало да ги инсталира, ако липсват.Ако не.. ще ти пратя моята табла, ако ти е толкова нужна.Сподели дали с това работи Backgammon.rar Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост