Jump to content

Руското предаване ОКНА - Споделете мнение

Препоръчан пост

За първи път попадам на това предаване и ми се вижда интересно, но явно е само за кръгли идиоти( имам в предвид участниците ), по простата причина, че никой нормален не би отишъл там да си показва и долните гащи, камо ли да седне да признава в ефир, как изневерявал и т.н. , а вече боя са нормални последствия, особено ако ти покажат "любовника" ... :) но и водещия си е гад, че ги настройвеа много един с/у друг, междудругото водещия ми се вижда обратен, като му гледам маниерите и външния вид...

Но е хубаво да има такива предавания, все пак "Дързост и красота" омръзва... :)

Сподели другаде

Това предаване го бях гледала 1-2 пъти още при самото излизане на телевизията.

Стори ми се яко, хубаво и интересно. Руски еквивалент на "Море от любов" само дето не ги събират, ами ги разделят.

Изглеждаше ми добро докато не разбрах, че те във всеки епизод се карат и от време на време стигат до боища. Замислих се дали действително се бият или това е по скоро някакъв вид шоу. Все още се чудя, но пък имам приятели с руска жилка, а пък и това лято работих с доста руснаци. Те действително са много импулсивни и емоционални. Колкото хора, толкова и характери. Не познавам толкова манталитета на руснаците, но си мисля че ако обичаш и държиш толкова на някой няма да ходиш по подобни шоута за да му показваш на какво си способен. Още пък повече ако тръгнеш да налиташ на бой... аз лично не мога да си представя че толкова бързо двама човека ще те спрат и укротят дори и да са Арнол Шварцнегер и Жан Клод Ван Дам :)

Незнам. но като цяло има някакъв елемент на преструвка и шоу. Аз лично го гледам от време на време, като няма какво да правя за да гледам малко сеир и най-вече да позаучавам някоя и друга дума на руски :giggle:

Като цяло тази телевизия TV2 е изпълнена колкото с интересни, толкова и с "интелигентни и интересни" предавания, които са изпълнени с толкова сеир и кичозност че просто нямам думи :no:

Сподели другаде

Гледам го за сеира. Явно си е нагласено, вижте колко човека са сценаристи. Но пък ме завладява със стегнатия си формат - няма ги нашенските лигочи тип сериал.

Дори и "караниците и боищата" са фалшиви. Който е истински ядосан и иска да трупяса някого ще го направи въпреки ония с жълтите фанелки. Ако аз съм на мястото на някого просто през масата ще вкарам глава в лицето на седящия отсреща. И докато дойдат ще получи поне още 2 удара. И един - двама въобще няма да ме удържат.

Сподели другаде

Гледах 5 минути и толкова.. въобще не ми хареса.

И аз предпочитам това:

Aко имам 1 свободен час около 21ч. бих го изгубил с CSI. Това предаване не струва, сеирджийска простотия!
Сподели другаде