Liverpool Публикувано Януари 8, 2008 Report Share Публикувано Януари 8, 2008 Здравейте, Едно клипче ми направи много голямо впечатление и реших да го споделя с вас. Съдържа едно много важно послание за нашата изпълнена с омраза, гняв и нерви екзистенция. http://www.vbox7.com/play:3b696ac7 Лек ден! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mireto Публикувано Януари 8, 2008 Report Share Публикувано Януари 8, 2008 Трогателно и много мъдро клипче. Точно както (не) става в България Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Януари 8, 2008 Report Share Публикувано Януари 8, 2008 Гледах го това преди ден и наистина ми направи впечатление. Виждал съм го и в истинския живот, но за съжаление отдавна и става все по-рядко. Добавка: като го гледах отново и отново това клипче се сетих за една много хубава мъдрост: "Помогни си сам, за да ти помогне и Господ"... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост