blass Публикувано Януари 8, 2008 Report Share Публикувано Януари 8, 2008 Здравейте.От няколко месеца компа ми ми дава все един и същ проблем.Когато го изключа от ел. мрежата за по-продължителен период(половин ден или повече),после като го включа обратно в мрежата и натисна Старт бутона за да го пусна,отсреща няма никаква реакция.Може би би било полезно да поясня,че имам само един бутон за стартиране,а нямам отделен бутон за рестарт.Странното е,че да речем след като минат няколко часа,до 3-4 дни,той по някаква си негова причина си тръгва сам и докато не го изключа отново от ел.мрежата,си работи без никакви ядове! Та въпросът ми е какъв може да е проблема и евентуалното му решение? Благодаря ви. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tihichko Публикувано Януари 8, 2008 Report Share Публикувано Януари 8, 2008 Привет, Ами според мен, това което най много ме съмнява е захранването. Поздрави! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 8, 2008 Report Share Публикувано Януари 8, 2008 Най-вероятно е захранването, но може и дъното нещо да е. Вземи назаем захранване от познат, ако имаш възможност, и тествай. Между другото, защо го изключваш чак от мрежата? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
blass Публикувано Януари 8, 2008 Author Report Share Публикувано Януари 8, 2008 Ами защото ми се налага чат-пат да добавям нов хардуер,и ми е по-удобно да го изключвам от захранването. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Януари 9, 2008 Report Share Публикувано Януари 9, 2008 Ами ако го изключваш директно от мрежата без да си изключил компютъра преди това има доста голяма вероятност да си повредил захранването. Провери си също така и контактите за всеки случай (не че е от тях причината, но често захранването може да замине от не добро замасяване). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост