Jump to content

Проблем с компютъра - не тръгва от старт бутона

Препоръчан пост

Здравейте.

От няколко месеца компа ми ми дава все един и същ проблем.Когато го изключа от ел. мрежата за по-продължителен период(половин ден или повече),после като го включа обратно в мрежата и натисна Старт бутона за да го пусна,отсреща няма никаква реакция.Може би би било полезно да поясня,че имам само един бутон за стартиране,а нямам отделен бутон за рестарт.

Странното е,че да речем след като минат няколко часа,до 3-4 дни,той по някаква си негова причина си тръгва сам и докато не го изключа отново от ел.мрежата,си работи без никакви ядове!

Та въпросът ми е какъв може да е проблема и евентуалното му решение?

Благодаря ви.

Сподели другаде

Най-вероятно е захранването, но може и дъното нещо да е. Вземи назаем захранване от познат, ако имаш възможност, и тествай. Между другото, защо го изключваш чак от мрежата?
Сподели другаде

Ами ако го изключваш директно от мрежата без да си изключил компютъра преди това има доста голяма вероятност да си повредил захранването. Провери си също така и контактите за всеки случай (не че е от тях причината, но често захранването може да замине от не добро замасяване).
Сподели другаде