Webmaster Публикувано Януари 7, 2008 Author Report Share Публикувано Януари 7, 2008 с какво удоволствие го даваш най-сетне ще се отървеш от мене :giggle: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
andreihtv Публикувано Юли 29, 2008 Report Share Публикувано Юли 29, 2008 При мен на Операта става по следния начин: - Кликвам десен бутон на мишката върху файла, който искам да свалям и давам "Копиране на връзката",- след това отварям този линк и в празното поле "пействам" копираното,- натискам командата "свали",- изчаквам малко да се опресни екрана и давам командата "свали файла",- изчаквам малко да ми се появи падащият прозорец и задавам къде да се запази файла, името и разширението му.... и те така.... Пробвах да сваля видео от Dailymotion.com, Vbox7.com и Vbox.bg през Операта, но нищо не се получи. След като натисна "свали" полето отново става празно и нищо повече. Какво да правя? Има ли друг вариант? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Юли 29, 2008 Report Share Публикувано Юли 29, 2008 Пробвах да сваля видео от Dailymotion.com, Vbox7.com и Vbox.bg през Операта, но нищо не се получи. След като натисна "свали" полето отново става празно и нищо повече. Какво да правя? Има ли друг вариант?Приятелю, като натиснеш "Свали" полето става празно, но се показва бутон "Свали файла" и като го натиснеш, ще ти се отвори мениджъра на опера и ще избереш къде да свалиш файла и т.н. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coojoe_213 Публикувано Януари 12, 2009 Report Share Публикувано Януари 12, 2009 Здравейте. Този линк от който свалях, ще работи ли занапред? http://www.softvisia.com/svd/ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MuTk0o0 Публикувано Януари 25, 2009 Report Share Публикувано Януари 25, 2009 Аз си ползвам VLoader,тъй като мога да избирам между flv,avi,mp3 и 3gp.Вярно не е перфектна,но после си ги форматирам както си реша. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
voxi Публикувано Януари 31, 2009 Report Share Публикувано Януари 31, 2009 Аз си ползвам VLoader,тъй като мога да избирам между flv,avi,mp3 и 3gp.Вярно не е перфектна,но после си ги форматирам както си реша. И аз доскоро го ползвах, но след като свалих последната версия ми излезе едно неприятно съобщение, че не е открит MSVBVM60.DLL. Предложи ми преинсталиране на програмата, но резултат нямаше. Както и да е. Има алтернативи за свалянето от UTube. Търся програма с която да свалям видео или само аудиото от сайтове от които е невъзможно с програми като vloader. Става въпрос за кодирани сайтове. Те не оставят файл във временните интернетски файлове след зареждането си и не знам дали единственият начин не е някакво стриймване в реално време. За запис в реално време на минаващото през звуковата карта съм ползвал програми, но и в най-добрият случай резултатите са просто отвратително лоши. Пробвах какво ли не. С NERO-то последно научих, че може... но не знам как.В случай, че е от значение ползвам IE и Windows XP.Ще съм благодарен за някакви предложения. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Deyan92 Публикувано Февруари 14, 2009 Report Share Публикувано Февруари 14, 2009 Честито ми Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост