Jump to content

Търся програма, с която мога да тегля видео файлове от интернет

Препоръчан пост

• 6 months later...
При мен на Операта става по следния начин:

- Кликвам десен бутон на мишката върху файла, който искам да свалям и давам "Копиране на връзката",

- след това отварям този линк и в празното поле "пействам" копираното,

- натискам командата "свали",

- изчаквам малко да се опресни екрана и давам командата "свали файла",

- изчаквам малко да ми се появи падащият прозорец и задавам къде да се запази файла, името и разширението му.

... и те така.... :-8

Пробвах да сваля видео от Dailymotion.com, Vbox7.com и Vbox.bg през Операта, но нищо не се получи. След като натисна "свали" полето отново става празно и нищо повече. Какво да правя? Има ли друг вариант?

Сподели другаде

Пробвах да сваля видео от Dailymotion.com, Vbox7.com и Vbox.bg през Операта, но нищо не се получи. След като натисна "свали" полето отново става празно и нищо повече. Какво да правя? Има ли друг вариант?

Приятелю, като натиснеш "Свали" полето става празно, но се показва бутон "Свали файла" и като го натиснеш, ще ти се отвори мениджъра на опера и ще избереш къде да свалиш файла и т.н. :)

Сподели другаде

• 5 months later...
  • 2 weeks later...
Аз си ползвам VLoader,тъй като мога да избирам между flv,avi,mp3 и 3gp.Вярно не е перфектна,но после си ги форматирам както си реша. :)

И аз доскоро го ползвах, но след като свалих последната версия ми излезе едно неприятно съобщение, че не е открит MSVBVM60.DLL. Предложи ми преинсталиране на програмата, но резултат нямаше. Както и да е. Има алтернативи за свалянето от UTube.

Търся програма с която да свалям видео или само аудиото от сайтове от които е невъзможно с програми като vloader. Става въпрос за кодирани сайтове. Те не оставят файл във временните интернетски файлове след зареждането си и не знам дали единственият начин не е някакво стриймване в реално време. За запис в реално време на минаващото през звуковата карта съм ползвал програми, но и в най-добрият случай резултатите са просто отвратително лоши. Пробвах какво ли не. С NERO-то последно научих, че може... но не знам как.

В случай, че е от значение ползвам IE и Windows XP.

Ще съм благодарен за някакви предложения.

Сподели другаде

• 2 weeks later...