litb Публикувано Януари 5, 2008 Report Share Публикувано Януари 5, 2008 Здравейте! Имам мн гаден проблем с ro2007...Направих всичко както е описанието в сайта на НОИ, но не става и мисля, че проблемът е в моя компютър. Още при започването на инсталирането ми изписва "C:\WINDOWS\SYSTEM32\CONFING.NT. The system file is not suitable for running MS-DOS and Microsoft Windows application. Choose 'Close' to terminate the application. " и това нещо ми се появява постоянно при опит да влезна. Както казах и при инсталиренето се появи, но аз натинсах 'Close' и после пак се появи и пак 'Close' и тогава изчезна това и се инсталира всичко. Когато да влезна в програмата се появява отново, обаче този път не мога да вляза, след като натискам 'close' ми изчезва всичко и натсикам като поискам пак да вляза се повтаря същото... Моля Ви, помогнете, трябва ми спешно Благодаря за вниманието. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Януари 5, 2008 Report Share Публикувано Януари 5, 2008 С каква операционна система работиш? Отвори файла CONFIG.NT и копирай съдържанието му тук, за да го разгледаме. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Януари 5, 2008 Report Share Публикувано Януари 5, 2008 Ако се опитваш да инсталираш програмата под Windows просто няма д астане. Инсталацията се извършва под DOS. Ако приемем, че имаш инсталационна дискета за да инсталераш програмата трябва под DOS да напишеш: A: new_inst a: \ c: \ro2007\123 При това положение в папка С:\ro2007\123 ще се инсталира програмата с празна база данни. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост