vessbg Публикувано Януари 3, 2008 Report Share Публикувано Януари 3, 2008 Здравейте. За пръв път се включвам във този форум и се надявам да погледнете на мен сериозно, а не като на новобранец. Имам нужда от съвет, напътствие, услуга или както искате го наречете за инсталиране и настройка на zencart. Инсталирах е-магазина като се надявах да се справя сам. "Справих се" - ама неправилно. та затова съм тук. Имам ХОСТИНГ, ДОМЕИН, ЖЕЛАНИЕ, ама нямам опит. Та търся доброволци за инсталацията. Изискванията са ми скромни. Да има български интерфеис(ако е възможно) и да е предназначен за българи, т.е. да има лев а не долар, тегло в кг. а не в "Либри" и Кирилски слова а не неразбираеми йероглифи. Приемам всякакви предложения - може и да се разберем. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vessbg Публикувано Януари 4, 2008 Author Report Share Публикувано Януари 4, 2008 Може би съм задал неправилно въпроса - затова нямам отговор. Синтезирах го до няколко думи. Може ли някой да ми инсталира e-shop на моя хостинг. Не искам да е даром. Нека даде своето мнение, а за другото ще се разберем. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coldy Публикувано Януари 5, 2008 Report Share Публикувано Януари 5, 2008 Здравей, ZenCart работи на принципа на OSCommerce и ОSCommres. Препоръчвам ти едно от последните две софтуерни решения не за друго, там има как да се пипа по езиковите и регионални ( принципно казано ) настройки. Не съм запознат с нито една от трите системи, но съм работил нещо подобно на това, което ти трябва да се свърши, за това ти давам съвета си. Успех. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
zidus Публикувано Април 14, 2008 Report Share Публикувано Април 14, 2008 Здравейте. За пръв път се включвам във този форум и се надявам да погледнете на мен сериозно, а не като на новобранец. Имам нужда от съвет, напътствие, услуга или както искате го наречете за инсталиране и настройка на zencart. Инсталирах е-магазина като се надявах да се справя сам. "Справих се" - ама неправилно. та затова съм тук. Имам ХОСТИНГ, ДОМЕИН, ЖЕЛАНИЕ, ама нямам опит. Та търся доброволци за инсталацията. Изискванията са ми скромни. Да има български интерфеис(ако е възможно) и да е предназначен за българи, т.е. да има лев а не долар, тегло в кг. а не в "Либри" и Кирилски слова а не неразбираеми йероглифи. Приемам всякакви предложения - може и да се разберем. Пиши ми на електронната поща и ми обясни по-подробно какво точно искаш да съдържа магазина и какво смяташ да продаваш. Имам известен опит и мисля, че мога да ти помогна. ivborisov@gmail.com Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост