stanilabg Публикувано Януари 3, 2008 Report Share Публикувано Януари 3, 2008 За много години на всички.Имам следния проблем:Всяка сутрин, от два дни насам, като стартирам компютъра, ми се появява такъв Taskbar, който ми показва по две задачи, т.е. кликайки на Firefox-а, се отварят две икони (така е с всичко останало). Все едно огледален образ. Затваряйки едната задача се затваря и другата. Чрез разни премествания на чертите (двата реда точки, не знам как се казват), разделящи всяка задача, се оправя. Точния ред на преместването не го знам, само пробвам така, онака и т.н. За съжаление сега нямам снимка на проблема за да покажа за какво става въпрос. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Януари 5, 2008 Report Share Публикувано Януари 5, 2008 Кажи с каква операционна система работиш и дай един screenshot на проблема. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stanilabg Публикувано Януари 6, 2008 Author Report Share Публикувано Януари 6, 2008 Абе да ти кажа, от когато писах за проблема, някакси работата се оправи. Нали знаеш как е: споделиш за някакъв проблем и когато искаш да го покажеш, той не се случва.... . Като се позабрави за темата, пак ще се появи. И накрая, честно да ти кажа, незнам как се оправи. :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stanilabg Публикувано Януари 13, 2008 Author Report Share Публикувано Януари 13, 2008 Днес пак се появи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Януари 13, 2008 Report Share Публикувано Януари 13, 2008 Пробвай с този скрипт за възстановяване на taskbar-а до състоянието му по подразбиране Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stanilabg Публикувано Януари 13, 2008 Author Report Share Публикувано Януари 13, 2008 Оправи се. Дано да не става така всеки ден Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stanilabg Публикувано Февруари 1, 2008 Author Report Share Публикувано Февруари 1, 2008 Пробвай с този скрипт за възстановяване на taskbar-а до състоянието му по подразбиране Как мога да премахна скрипта?Taskbar.txt Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Февруари 1, 2008 Report Share Публикувано Февруари 1, 2008 В какъв смисъл и с каква цел? Той просто връща стойностите на няколко ключа в регистъра до тези по подразбиране Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stanilabg Публикувано Февруари 1, 2008 Author Report Share Публикувано Февруари 1, 2008 Просто по метода на изключването, искам да разбера, защо ми зарежда бавно компа (и по-точно таскбара) при неговото стартиране, рестартиране. Това явление е от порядъка на половин месец, а точно тогава сложих и този скрипт по твоя препоръка. Не искам да ме разбираш погрешно, не те обвинявам (скрипта ми помогна), просто искам да разбера каде е причината. Затова желая да го махна, да видя дали няма да се оправи работата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Февруари 1, 2008 Report Share Публикувано Февруари 1, 2008 Ами те промените са за постоянно. Ако искаш да направя малко реверсивен инжинеринг и да видя кои ключове е променило и да ти дам стойностите по подразбиране. Иначе този пък проблем със забавянето е също странен... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stanilabg Публикувано Февруари 2, 2008 Author Report Share Публикувано Февруари 2, 2008 Бъди така добър, моля те. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост