Maniac Публикувано Януари 1, 2008 Report Share Публикувано Януари 1, 2008 Здравейте и за много години! Като за "Честита нова година", Windows XP-то ми поднесени два проблема: 1. Когато реших да си дръпна снимките от фотоапарата снимани на нова година не се получи. Декември месец 2007 г. преинсталирах Windows XP и от тогава не бях го включвал. Включвам си кабела на Sony DSC-P43 към компютъра и уж нещо не се получи и инсталирвах от диска към фотоапарата драйвъри, незнам какво пак не се ми по показва в My Computer, а пък уш успешно ми инсталира драйвърите. 2. Имам два ъпдейта на Windows Xp, които отказват да се инсталират: * Security Update for Microsoft XML Core Services 4.0 Service Pack 2* Security Update for Microsoft XML Core Services 6.0 and Microsoft XML Core Services 6.0 Service Pack 1 И нещат и нещат. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 1, 2008 Report Share Публикувано Януари 1, 2008 1. За Sony апаратите не са им нужни никакви драйвери за Windows XP, те се разпознават автоматично. Устройството вижда ли се в Device Manager в секция Hard drives?2. Изписва ли някаква грешка или съобщение? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Maniac Публикувано Януари 1, 2008 Author Report Share Публикувано Януари 1, 2008 1. Да, но в Disc Drives и там има Sony Sony DSC USB Device2. Не, инсталирват се нормално и после отново се връщат в system tray за отново инсталиране. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
-=PSC-79=- Публикувано Януари 2, 2008 Report Share Публикувано Януари 2, 2008 Възможните причини , за които се сещам : 1. Имаш 2 акаунта и слагаш драйвърите на единия /вероятно не администраторския/ , може и да не съм прав, не ми се е случвало на мен 2. Некоректно инсталирани драйвъри. След като ги инсталираш, в device manager дава ли ти че всичко е ОК, тоест да няма жълто въпросче 3. Възможно ли е да не си включил апарата след като си го свързал към компа , аз примерно имам Canon и въпреки че съм направил всичко както следва нищо не става докато не цъкна копчето On на апарата, чак тогава се появява в My computer иконката на допълнителния хардуеър Не мисля, че проблемът идва от ъпдейтите, които ти правят цак Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост