cufti Публикувано Декември 30, 2007 Report Share Публикувано Декември 30, 2007 1.Ами трябва ми една програма наречена Natural ilusion stydio, с нея се обработват снимки,за съжаление тук не я открих,ако я има дайте е кратко ръководство! 2.Ами аз искам да си направя сайт,но не знам как и то с програма ли е или как,помогнете с ръководство! Благодаря! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 30, 2007 Report Share Публикувано Декември 30, 2007 babaqga написа: 1.Ами трябва ми една програма наречена Natural ilusion stydio, с нея се обработват снимки,за съжаление тук не я открих,ако я има дайте е кратко ръководство! 30-дневна пробна версия можеш да си свалиш от тук. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Castigado Pantockrator Публикувано Декември 30, 2007 Report Share Публикувано Декември 30, 2007 По втория въпрос :Първите 10 % нужни знания за целта - тук . Като приключиш обади се да дадем и останалите. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Декември 30, 2007 Report Share Публикувано Декември 30, 2007 Pantockrator написа: По втория въпрос :Първите 10 % нужни знания за целта - тук . Като приключиш обади се да дадем и останалите.Тъй като гледам че Pantockrator ти е дал HTML, но на английски, помня преди много време бях направил нещо на Български може да ти свърши чудесна работа, особено за начинаещи. - цък Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
cufti Публикувано Декември 31, 2007 Author Report Share Публикувано Декември 31, 2007 Да!Видях го!Трябва да науча тази азбука,за сега си правя тестов сайт на web page maker, след това ще опитам с notepad,дано се получи !Благодаря на всички! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
666666 Публикувано Декември 31, 2007 Report Share Публикувано Декември 31, 2007 Здравейте.Аз си правя сайт с Dreamweaver и не е трудно стига да има човек желание Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
cufti Публикувано Декември 31, 2007 Author Report Share Публикувано Декември 31, 2007 Защо сайта ми се прецака като го сложих в нета.Бях сложил всички снимки,но не излизат не знам защо? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 31, 2007 Report Share Публикувано Декември 31, 2007 Картинките качени ли са също в интернет? Линкочете към тях да не сочат до картинките на харда? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост