Jump to content

Препоръчан пост

Ами има ли вариант, ако си рестартирам компютъра да се оправи,няма да го направя заради самата програма, ами просто вече има много бъгове, а и си му е време,дали ще се оправи?Ок мерси мн на всички,що пробвам това, което написа VIS, ако не стане ще чакам докато оправя нещата за преинстал :haha: :bravo: :crosseyes1: :thumbsup:
Сподели другаде

• Отговори 30
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Няма начин да не става.. всичко показва, че е от кодеците.

Ето какво може да опиташ отново:

1. Сваляш Your Uninstaller, - ето и ревю за работа с програмата.

2. Uninstall-ираш ВСИЧКИ кодеци, които имаш на компютъра.

3. Сваляш CCleaner и пускаш да почисти както файловете, така и регистрите. ( ако искаш при файловете премахни тикчетата за Cookies на браузъра, който ползваш за да не ти изтрие запомнените логвания в сайтовете и т.н.)

4. Рестартираш компютъра.

5. Сваляш някакви K-Lite Mega Codec Pack кодеци (по избор), инсталираш ги.

6. За по-сигурно рестартирай пак компютъра и би трябвало всичко да върви както трябва.

Успех :)

Не стана!А за да не правя нова тема, да питам, защо не ми отваря буута на диска на windowsa?

Сподели другаде

• 1 month later...

И аз имам същия проблем, ето каква грешка ми дава :

http://picbg.net/u/17084/10810/108239.jpg

С последните кодеци съм K-lite 3.8.0, и не става по никакъв начин. Ако има някакво значенеие, файла е конвертиран от 3GP на .avi. Програмката за конвертиране е Pazera free 3GP to avi convertor. Междо другото конвертирах едно от филмчетата, с друго разширение - mpg и то се "вмъкна" в WMM (м/у другото стана доста голямо)

Пробвах почти всичко от списъка на @babaqga и не става, ще бъда благодарен ако някой помогне.

Сподели другаде

Явно имаш проблем с кодеците. Преинсталирай текущия пакет с кодеци, който ползваш, като първо го деинсталираш и после го инсталираш наново.
Сподели другаде

Благодаря за помоща @Night_Raven. Деинсталирах предните кодеци, и сложих K-lite 3.8.0 standart. И се получи вече мога да импортвам видео в WMM. Но ми прави впечатление ,че когато инсталирам кодеците, все ме пита да деинсталирали някакви други кодеци. Когато дам деинстал излиза грешка "Could not load intialization file", и отказва деинсталация.Погледнах в add or remove programs и там стоят някакви стари кодеци :

http://picbg.net/u/17084/10810/108931.jpg

Да не би заради това да е бил предния проблем с WMM, и има ли начин да ги премахна напълно тези кодеци ?

Сподели другаде

Ами най-добре ще е да деинсталираш всички кодеци и пакети с кодеци от Add or remove и после да си инсталираш само един пакет. Почистване на регистрите преди инсталацията на новия пакет не е лоша идея.
Сподели другаде

Аха..ами почистване на регистрите..препоръчай някоя добра програма. Понеже с CCleaner не става..А с add or remove programs не става, дава въпросната грешка "Could not load intialization file", понеже когато исках да махна тези кодеци не го направих от add or remove programs, ами трих директно в program files и всичко се прецака..
Сподели другаде