Jump to content

Въпрос за Линукс Live CD

kevin

Препоръчан пост

Нали,когато мушна Live CD,компютъра се рестартира и и ми се появява Линукс.Въпродът ми е дали,когато изваадя CD всичко ще е постару му?

Еми Live CD-тата не правят по принцип промени по твърдия ти диск, така че всичко ще е по стара му.

Сподели другаде

Имай все пак едно наум. Скоро тествах SLAX KillBill Edition и името се оказа съвсем буквално - направо закла Windows-а. След изваждането на CD-то се оказа, че boot сектора на харда е заминал и не успях с нито една програма от Hiren'sBootCD да го оправя. С друго LiveCD не ми се е случвало.
Сподели другаде

Aз пробвах линка който ми даде Pantockrator и всичко беше нормално.Извадих диска и всичко стана по старому.Благодаря!И още едно въпросче имали
Линукс?
Сподели другаде

Бих ти препоръчал да пробваш Knoppix като liveCD дистрибуция, на мен ми беше страшно лесна за употреба и адски полезна. Тя има Beryl инсталиран, просто при стартирането пишеш "knoppix desktop=beryl" и натискаш [enter] и си готов. :)
Сподели другаде

Бих ти препоръчал да пробваш Knoppix като liveCD дистрибуция, на мен ми беше страшно лесна за употреба и адски полезна. Тя има Beryl инсталиран, просто при стартирането пишеш "knoppix desktop=beryl" и натискаш [enter] и си готов. :)

Пробвах я и съм много доволен.Благодаря :)

Сподели другаде