kevin Публикувано Декември 29, 2007 Report Share Публикувано Декември 29, 2007 Нали,когато мушна Live CD,компютъра се рестартира и и ми се появява Линукс.Въпродът ми е дали,когато изваадя CD всичко ще е постару му? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Декември 29, 2007 Report Share Публикувано Декември 29, 2007 Нали,когато мушна Live CD,компютъра се рестартира и и ми се появява Линукс.Въпродът ми е дали,когато изваадя CD всичко ще е постару му?Еми Live CD-тата не правят по принцип промени по твърдия ти диск, така че всичко ще е по стара му. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kevin Публикувано Декември 29, 2007 Author Report Share Публикувано Декември 29, 2007 Може ли да ми дадеш линк за Live Cd на unbutu. Благодаря предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Декември 29, 2007 Report Share Публикувано Декември 29, 2007 Аз съм доволен от Ubuntu 7.10, който можеш да намериш в нашия каталог Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kevin Публикувано Декември 29, 2007 Author Report Share Публикувано Декември 29, 2007 Мерси много Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Castigado Pantockrator Публикувано Декември 29, 2007 Report Share Публикувано Декември 29, 2007 Ето и един страшно полезен линк за Live CD The LiveCD List Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dixi Публикувано Декември 29, 2007 Report Share Публикувано Декември 29, 2007 Имай все пак едно наум. Скоро тествах SLAX KillBill Edition и името се оказа съвсем буквално - направо закла Windows-а. След изваждането на CD-то се оказа, че boot сектора на харда е заминал и не успях с нито една програма от Hiren'sBootCD да го оправя. С друго LiveCD не ми се е случвало. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kevin Публикувано Декември 30, 2007 Author Report Share Публикувано Декември 30, 2007 Aз пробвах линка който ми даде Pantockrator и всичко беше нормално.Извадих диска и всичко стана по старому.Благодаря!И още едно въпросче имали Линукс? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
crio Публикувано Декември 30, 2007 Report Share Публикувано Декември 30, 2007 Бих ти препоръчал да пробваш Knoppix като liveCD дистрибуция, на мен ми беше страшно лесна за употреба и адски полезна. Тя има Beryl инсталиран, просто при стартирането пишеш "knoppix desktop=beryl" и натискаш [enter] и си готов. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kevin Публикувано Декември 31, 2007 Author Report Share Публикувано Декември 31, 2007 Бих ти препоръчал да пробваш Knoppix като liveCD дистрибуция, на мен ми беше страшно лесна за употреба и адски полезна. Тя има Beryl инсталиран, просто при стартирането пишеш "knoppix desktop=beryl" и натискаш [enter] и си готов. Пробвах я и съм много доволен.Благодаря Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост