Jump to content

Компютърът ми е ужасно бавен

Evertom

Препоръчан пост

Здравейте,от известно време компютърът ми е ужасно бавен.Всичко започна когато един ден го пуснах и на монитора ми се изписа No Signal Input.Реших ,че мога да го оправя това и разглобих монитора и пак го сглобих след това.Оправи се но на следващия ден като го пуснах отново същото се получи.След нечовешки мъки рестартиране и ритане някак си успях да го пусна под Safe Modа после и да влеза нормално.Пуснах Error Checking и нещата се пооправиха,в смисъл че го пусках нормално без проблем известно време.След няколко дена пускам го и пак ми пише No Signal Input.Реших че ми се е напрашила видео картата и я почистих.Тръгна сичко нормално и днеска го пускам и пак същото No Signal Input.Когато играя игрите доста ми секът и си мисля че компа съвсем се е бъгнал ,но нямам идея как да го оправям вече. :crosseyes1:
Сподели другаде

Здравейте,от известно време компютърът ми е ужасно бавен.Всичко започна когато един ден го пуснах и на монитора ми се изписа No Signal Input.Реших ,че мога да го оправя това и разглобих монитора и пак го сглобих след това.Оправи се но на следващия ден като го пуснах отново същото се получи.След нечовешки мъки рестартиране и ритане някак си успях да го пусна под Safe Modа после и да влеза нормално.Пуснах Error Checking и нещата се пооправиха,в смисъл че го пусках нормално без проблем известно време.След няколко дена пускам го и пак ми пише No Signal Input.Реших че ми се е напрашила видео картата и я почистих.Тръгна сичко нормално и днеска го пускам и пак същото No Signal Input.Когато играя игрите доста ми секът и си мисля че компа съвсем се е бъгнал ,но нямам идея как да го оправям вече. :crosseyes1:

Привет

С каква операционна стистема си? Windows XP? От кога не е преинсталиран Windowsa?

По някога кабела на самият монитор, като се вади и включва във видеокартата, често по не внимание игличките на буксата се разместват, просто потъват по навътре. Хубаво би било да ги прегледаш. Ползваш ли програми за почистване на Windows?

Сподели другаде

Ти я вземи да го почистиш малко че кой знае как се е задръстил , това ще ти свърши работа .

http://www.softvisia.com/download.php?view.1063

:offtopic:

По нова и финална версия: http://www.softvisia.com/download.php?view.248

Сподели другаде

Ми аз го изчистих ама не мисла че е от това проблема.Сега стана по-бърз само а пак си показва съобщението и трудно го пускам,то това ми е основния проблем.
Сподели другаде

Проблемът отшумя замалко,но след няколко дена въобще не можех да си пусна компютъра.Извадих Видеокартата и тръгна.Явно вече е за боклука,но дали е възможно да не прави добър контакт със Дънната Платка?
Сподели другаде

:offtopic:

По нова и финална версия: http://www.softvisia.com/download.php?view.248

Благодаря за програмата.Изчисти ми 336MB.Много качествена и лесна за употреба програмка.Отдавна

търсих нещо такова. :thumbsup: :thumbsup:

Сподели другаде