Evertom Публикувано Декември 28, 2007 Report Share Публикувано Декември 28, 2007 Здравейте,от известно време компютърът ми е ужасно бавен.Всичко започна когато един ден го пуснах и на монитора ми се изписа No Signal Input.Реших ,че мога да го оправя това и разглобих монитора и пак го сглобих след това.Оправи се но на следващия ден като го пуснах отново същото се получи.След нечовешки мъки рестартиране и ритане някак си успях да го пусна под Safe Modа после и да влеза нормално.Пуснах Error Checking и нещата се пооправиха,в смисъл че го пусках нормално без проблем известно време.След няколко дена пускам го и пак ми пише No Signal Input.Реших че ми се е напрашила видео картата и я почистих.Тръгна сичко нормално и днеска го пускам и пак същото No Signal Input.Когато играя игрите доста ми секът и си мисля че компа съвсем се е бъгнал ,но нямам идея как да го оправям вече. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tihichko Публикувано Декември 28, 2007 Report Share Публикувано Декември 28, 2007 Здравейте,от известно време компютърът ми е ужасно бавен.Всичко започна когато един ден го пуснах и на монитора ми се изписа No Signal Input.Реших ,че мога да го оправя това и разглобих монитора и пак го сглобих след това.Оправи се но на следващия ден като го пуснах отново същото се получи.След нечовешки мъки рестартиране и ритане някак си успях да го пусна под Safe Modа после и да влеза нормално.Пуснах Error Checking и нещата се пооправиха,в смисъл че го пусках нормално без проблем известно време.След няколко дена пускам го и пак ми пише No Signal Input.Реших че ми се е напрашила видео картата и я почистих.Тръгна сичко нормално и днеска го пускам и пак същото No Signal Input.Когато играя игрите доста ми секът и си мисля че компа съвсем се е бъгнал ,но нямам идея как да го оправям вече. Привет С каква операционна стистема си? Windows XP? От кога не е преинсталиран Windowsa? По някога кабела на самият монитор, като се вади и включва във видеокартата, често по не внимание игличките на буксата се разместват, просто потъват по навътре. Хубаво би било да ги прегледаш. Ползваш ли програми за почистване на Windows? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Evertom Публикувано Декември 28, 2007 Author Report Share Публикувано Декември 28, 2007 Здрасти С Windows XP съм,ама не е преинсталиран поне от една година.Програми за почистване не ползвам.Мерси ще проверя кабела. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
sisosiso Публикувано Декември 28, 2007 Report Share Публикувано Декември 28, 2007 Ти я вземи да го почистиш малко че кой знае как се е задръстил , това ще ти свърши работа . http://www.softvisia.com/download.php?view.1063 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Декември 28, 2007 Report Share Публикувано Декември 28, 2007 Ти я вземи да го почистиш малко че кой знае как се е задръстил , това ще ти свърши работа . http://www.softvisia.com/download.php?view.1063 По нова и финална версия: http://www.softvisia.com/download.php?view.248 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Evertom Публикувано Декември 28, 2007 Author Report Share Публикувано Декември 28, 2007 Ми аз го изчистих ама не мисла че е от това проблема.Сега стана по-бърз само а пак си показва съобщението и трудно го пускам,то това ми е основния проблем. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
water.archon Публикувано Декември 30, 2007 Report Share Публикувано Декември 30, 2007 От колко време си така? Каква ти е конфигурацията? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Evertom Публикувано Януари 5, 2008 Author Report Share Публикувано Януари 5, 2008 Проблемът отшумя замалко,но след няколко дена въобще не можех да си пусна компютъра.Извадих Видеокартата и тръгна.Явно вече е за боклука,но дали е възможно да не прави добър контакт със Дънната Платка? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vekota Публикувано Януари 9, 2008 Report Share Публикувано Януари 9, 2008 По нова и финална версия: http://www.softvisia.com/download.php?view.248 Благодаря за програмата.Изчисти ми 336MB.Много качествена и лесна за употреба програмка.Отдавнатърсих нещо такова. :thumbsup: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост