iosko_94 Публикувано Декември 27, 2007 Report Share Публикувано Декември 27, 2007 Здравейте днес сутринта кат си включих копма и реших да си пусна музика и давам на една песен, обаче не ми я пуска и минава на друга с WINAMP съм а въпросната песен ми беше в disk D/ папка muzika/папка drugi/ и там! После като влизам в папка muzika и кво да гледам папка drugi я нема откачих а съм 1000000% сигурен,че не съм я трил по никакви начини ! Дори я търсих с SEARCH-а но нищо плс тва е мн голям проблем за мене наистина иначе съм с Windows XP Professional SP2 ! Айде весели празници и отговаряйте ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Castigado Pantockrator Публикувано Декември 27, 2007 Report Share Публикувано Декември 27, 2007 След като я няма какво искаш да направим? Да я потърсим ли? Опитай да си я възстановиш с Smart Data Scrubber или друга подобна програма. Все пак се съмнявам да успееш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
-=PSC-79=- Публикувано Януари 2, 2008 Report Share Публикувано Януари 2, 2008 пробвай с търсачката да намериш само въпросната песен, ако не си сигурен за името й напиши само част от него а останалите символи замести със * . Ако не я намери значи я няма на компа или е скрита /ползваш ли програма за скриване на файлове и папки , от сорта на Hide Folders XP ? / . Ако и това не ти даде някаква насока , огледай се наоколо , има ли съмнителни субкти около тебе, от сорта на баба , която чете преди заспиване "Основите на Линукс" и "Прорамиране за напреднали" Някой ще да я е изтрил тази папка. Възстановяване може да стане, има редица програми за това, в момента обаче не ползвам никаква и не се сещам да те насоча. Пробвай във този форум с търсачката с думи RESTORE или BACKUP, дано стане Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост