Jump to content

Препоръчан пост

Някой да знае как се тегли с Флаш Гет през Операта?Преди два три дни реших да пробвам този браузър, ей така просто от любопитство.Хареса ми, но не мога да тегля файловете с Флаш Гет през него.Версията на Операта е 8.54.Ако някой има някакви идеи...
Сподели другаде

Нужен ти е FlashGet Plug-in. Той обаче е за версия 6.х и 7.х и не знам дали става за 8.54. Инсталира се в Plugins директорията на Opera. Аз използвам Opera отдавна и много пъти съм си правил експерименти, като свалям направо със самата Opera и с Flashget. Много рядко Flashget-a е по-бърз от Opera-та, та рядко го ползвам, защото няма голям смисъл от него. Пробвай все пак при теб как ще е.
Сподели другаде

Инсталирах Операта и си поиграх малко докато го намеря, защото беше на най-очевидното място.

http://pics.softvisia.com/design/pics/550/picture0803yx.jpg

Т.е. натискаш първо очилцата и след това другото бутонче, което съм осветил сменя режимите между показване на картинки, показване само на кешираните картинки или скриване на картинките.

Сподели другаде

Инсталирах Операта и си поиграх малко докато го намеря, защото беше на най-очевидното място.

http://pics.softvisia.com/design/pics/550/picture0803yx.jpg

Т.е. натискаш първо очилцата и след това другото бутонче, което съм осветил сменя режимите между показване на картинки, показване само на кешираните картинки или скриване на картинките.

Tragedy, съжялявам ако това ще ти прозвучи глупаво, но за толкова глупав и сляп ме мислиш?!Не става от там.Явно проблема е другаде, което ще бъде жалко ако не го открия, защото програмката наистина ми харесва.Пробваи това ако искаш:иди на paradise-bg.com и пробваи да видиш една от снимките в едър план като щракнеш по нея, но първо се регистрираи.И ето там идва проблема - не ги показва в близък план снимките.

Сподели другаде

....иди на paradise-bg.com и пробваи да видиш една от снимките в едър план като щракнеш по нея, но първо се регистрираи.И ето там идва проблема - не ги показва в близък план снимките.

Не го карай човека да влиза, че и да се регистрира в такива сайтове, незнаеш ли че Модератора дебне?

Сега по-темата:

Това ли разбираш под обяснението, че неможеш да разглеждаш снимки в нета?

Явно можеш, само дето не си го обяснил като хората!

Предполага ce, че повечето сайтове ползват Java-скриптове, а твоята опера най-вероятно е без такава опция. Инсталирай една джавичка и опитай пак!

Сподели другаде

Tragedy, съжялявам ако това ще ти прозвучи глупаво, но за толкова глупав и сляп ме мислиш?!Не става от там.Явно проблема е другаде, което ще бъде жалко ако не го открия, защото програмката наистина ми харесва.Пробваи това ако искаш:иди на paradise-bg.com и пробваи да видиш една от снимките в едър план като щракнеш по нея, но първо се регистрираи.И ето там идва проблема - не ги показва в близък план снимките.

Само не разбрах защо скачаш при положение, че се опитвам да ти помогна. Ако съм те наранил с това, че не съм знаел доколко си навътре в нещата извининявай. Лично аз предполагах, че ще споделиш какво си направил, какво си се опитал и ние ще ти помогнем оттам нататък. Но ти нито отговори на Slammer, нито поясни в началото, така че трудно разбирам защо скачаш веднага. В крайна сметка се опитваме да ти помогнем, а не да те изкараме глупак. Ако на други места е било така, то тук аз няма да позволя на никого да прави друг на глупак.

Така, след като изясних този въпрос (от моя страна) да споделя.

Кой ви каза, че не съм регистриран :P

Влязох вътре, пробвах да отворя някоя снимка и се показва добре. Ще те помоля да пуснеш една снимка, да покажеш какво точно се показва, за да разберем къде точно е проблема и да се опитаме да помогнем. Ако снимката съдържа нецензурни материали ще те помоля да ги цензурираш.

Относно Java - по принцип го има в настройките. Предполагам, че вече си го настроил от там. Ако желаеш мога да ти обясня.

Сподели другаде

Съжалявам Tragedy,прав си.Просто доста се поизнервих тия дни с браузърчето.Работат е там, че наистина ми допадна и не искам да го сменям заради такива дреболии, но ако не може да ги изпълнява...Така и не можах до сега да намеря наистина ефективно решение по въпросите из другите форуми.

П.П.

Не зная как се пуска снимка, че да ти покажа.

Редактиран от gogo
Сподели другаде