vyrgozunqk Публикувано Декември 27, 2007 Report Share Публикувано Декември 27, 2007 Напреженията можеш да ги провериш в секцията с датчиците за температура при Еверест, а за надути кондензатори трябва пак да отвориш капака и разгледай тези : Отгоре металното ако е издуто или има нещо като ръжда по него е признак, че кондензатора си заминава, това може да доведе до нестабилност на системата и т.н. Все пак сигурен ли си, че нямаш софтуерни проблеми, кога за последно си преинсталирал Windows ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Zvezdi Публикувано Декември 28, 2007 Author Report Share Публикувано Декември 28, 2007 Тези проблеми ги имам от около половин година!Преинсталирал сам Уиндоус преди 1 месец не е от това...Възможно е да ми липсва някои драйвер за дъното,но ще го допълня...Вчера почистих доста добре целия комп и всички вентилатори дори и този на видео картата....резултата е нулев... Ето и това което искаше да видиш в Еверест http://img.data.bg/i.php?id=729693 И междувременно да кажа,че всичко свързано с харда беше инсталирано(драйвери и т.н.) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vyrgozunqk Публикувано Декември 29, 2007 Report Share Публикувано Декември 29, 2007 С последна версия драйвери за видеото и звука ли си ? За друго не се сещам... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Декември 30, 2007 Report Share Публикувано Декември 30, 2007 Ще станат малко повече "ако"-тата, но все пак:Ако както казваш че си почистил компонентите и пак продължава....ако си сменил windows-a и пак тъй прай.....ако си сменил драйвера за видеото....ако си видял, че по дънната платка или по видеокартата нямаш подути кондензатори, напълно вероятно е видеокартата ти да сдава багажа. Като съвет мога да предложа, да опиташ 2-3 дена като си свалиш капаците ма кутията и да видим какъв ще е ефекта. Една питанка: Случайно да си клоквал процесора или да си пипал настройките на рам-паметта във биос-а? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
water.archon Публикувано Декември 30, 2007 Report Share Публикувано Декември 30, 2007 Хора, напрежението на процесора ми се струва високо. На сайта на amd дават максимум 1,6 . Хората те питаха: клоквал ли си? А и тези температури и волтажи, които си дал- ако може по-подробно, защото само два компонента.. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vyrgozunqk Публикувано Декември 30, 2007 Report Share Публикувано Декември 30, 2007 Напрежението на процесора си е добро и не би трябвало да създава проблеми, даже напротив, единствено води до повишаване на температурат, тези процесори издържат до 2,1 Волта /говоря от личен опит /... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Zvezdi Публикувано Януари 3, 2008 Author Report Share Публикувано Януари 3, 2008 Tака бях в коледна надпивка и 3-4 дена бях реанимация..Извинете за закаснението с отговора..Еми не сам клоквал нищо и нищо не сам пипал в биоса...когато махна капаците горе доло се оправя,но все пак.. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост