Jump to content

Препоръчан пост

Напреженията можеш да ги провериш в секцията с датчиците за температура при Еверест, а за надути кондензатори трябва пак да отвориш капака и разгледай тези : post-2168-1198762358_thumb.jpg

Отгоре металното ако е издуто или има нещо като ръжда по него е признак, че кондензатора си заминава, това може да доведе до нестабилност на системата и т.н.

Все пак сигурен ли си, че нямаш софтуерни проблеми, кога за последно си преинсталирал Windows ?

Сподели другаде

Тези проблеми ги имам от около половин година!Преинсталирал сам Уиндоус преди 1 месец не е от това...Възможно е да ми липсва някои драйвер за дъното,но ще го допълня...Вчера почистих доста добре целия комп и всички вентилатори дори и този на видео картата....резултата е нулев...

Ето и това което искаше да видиш в Еверест

http://img.data.bg/i.php?id=729693

И междувременно да кажа,че всичко свързано с харда беше инсталирано(драйвери и т.н.)

Сподели другаде

Ще станат малко повече "ако"-тата, но все пак:

Ако както казваш че си почистил компонентите и пак продължава....ако си сменил windows-a и пак тъй прай.....ако си сменил драйвера за видеото....ако си видял, че по дънната платка или по видеокартата нямаш подути кондензатори, напълно вероятно е видеокартата ти да сдава багажа.

Като съвет мога да предложа, да опиташ 2-3 дена като си свалиш капаците ма кутията и да видим какъв ще е ефекта.

Една питанка: Случайно да си клоквал процесора или да си пипал настройките на рам-паметта във биос-а?

Сподели другаде

Хора, напрежението на процесора ми се струва високо. На сайта на amd дават максимум 1,6 . Хората те питаха: клоквал ли си? А и тези температури и волтажи, които си дал- ако може по-подробно, защото само два компонента..
Сподели другаде

Напрежението на процесора си е добро и не би трябвало да създава проблеми, даже напротив, единствено води до повишаване на температурат, тези процесори издържат до 2,1 Волта /говоря от личен опит /...
Сподели другаде

Tака бях в коледна надпивка и 3-4 дена бях реанимация..Извинете за закаснението с отговора..

Еми не сам клоквал нищо и нищо не сам пипал в биоса...когато махна капаците горе доло се оправя,но все пак..

Сподели другаде