IVAN Публикувано Декември 25, 2007 Report Share Публикувано Декември 25, 2007 Където сме само семейството на Господ, а където се родата.. отново на Господ.А в даскалото, малко по рано от 24, на мен :Р При вас ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
blood Публикувано Декември 25, 2007 Report Share Публикувано Декември 25, 2007 За сефте от 100 години на мен Щях да си счупя зъба, но както и да е Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Декември 25, 2007 Report Share Публикувано Декември 25, 2007 За първи път от доста години не у мен... в мама е Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimd Публикувано Декември 25, 2007 Report Share Публикувано Декември 25, 2007 На сина !Единственият мой син ! Радвах се ! Дано надмине,"глуповатият" си татко ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
crio Публикувано Декември 26, 2007 Report Share Публикувано Декември 26, 2007 Половината питка изядох, и пак на Майка ми се падна... :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
deyan Публикувано Декември 26, 2007 Report Share Публикувано Декември 26, 2007 Не на мен естествено! Сестра ми беше късметлията, както и доста предишни години! Искахме да се падне на децата, но пък те щяха може би да се разочароват, ако единият беше късметлия а другия не. В крайна сметка всички осъзнават, че това е просто един семеен обичай и всички се смяхме дружно!Честита Коледа другари!Наздраве!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
saentist Публикувано Януари 5, 2008 Report Share Публикувано Януари 5, 2008 За пореден път ям питката на 2 места, и все метал ми се пада не че съм забогатял, ама на 3 места работя. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mireto Публикувано Януари 6, 2008 Report Share Публикувано Януари 6, 2008 Единият път на мен, но не бях разбрала Затова пък де що имаше късмети за пари и работа, всичките ги събрах Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост