Jump to content

Акаунтът ми изчезна

Falkeura

Препоръчан пост

Здраве!

Моля ви за помощ, защото имам много сериозен проблем. Преди имах 2 акаунта администратор - "Administrator" и "M". Всичките ми документи бяха в "Administrator". Реших да си направя парола. Направих я. Рестартирам компа, да я пробвам, и ми пише " The system can't log you on. PLease type ..... " и нещо си там. Има едно OK. Натискам го и очаквам да ми даде да си пиша паролата, а вместо това ми дава само акаунт "M" и "Guest". Като вляза през "М" не мога да си намеря документите, които са ми в "Administrator", а когато отида на Control panel -> Change an account, ми го няма "Administrator"... Много ви моля, помогнете ми! Всичките ми неща са в "Administrator"!

Сподели другаде

Да, мерси за предложението, ниастина се появи, но когато не съм в Safe mode, не се появява. Има ли начин направо да изтрия "Administrator" и всичко да ми се прехвърли в "M", защото искам да имам парола, а явно с "Administrator" не може.
Сподели другаде

Акаунтът "Administrator" е вграден в Windows и не може да бъде премахнат. Ще трябва да си прехвърлиш ръчно документите и файловете от единия в другия акаунт.
Сподели другаде

Не е добра идея да изтриеш акаунта Administrator. Ако искаш по-голяма сигурност може да го преименуваш или да му поставиш парола. Това може да стане чрез snap-in модула Computer Management и възела Local Users and Groups. Друг вариант е да го забраниш чрез правилата за локална защита (Local Security Policy).

Както каза Night_Raven при всички положение ще трябва ръчно да си прехвърлиш нещата.

Има вариант и системата да те логва автоматично с даден акаунт.

Сподели другаде