Falkeura Публикувано Декември 22, 2007 Report Share Публикувано Декември 22, 2007 Здраве!Моля ви за помощ, защото имам много сериозен проблем. Преди имах 2 акаунта администратор - "Administrator" и "M". Всичките ми документи бяха в "Administrator". Реших да си направя парола. Направих я. Рестартирам компа, да я пробвам, и ми пише " The system can't log you on. PLease type ..... " и нещо си там. Има едно OK. Натискам го и очаквам да ми даде да си пиша паролата, а вместо това ми дава само акаунт "M" и "Guest". Като вляза през "М" не мога да си намеря документите, които са ми в "Administrator", а когато отида на Control panel -> Change an account, ми го няма "Administrator"... Много ви моля, помогнете ми! Всичките ми неща са в "Administrator"! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 22, 2007 Report Share Публикувано Декември 22, 2007 Влез в Safe Mode и трябва да се появи този акаунт. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Falkeura Публикувано Декември 22, 2007 Author Report Share Публикувано Декември 22, 2007 Да, мерси за предложението, ниастина се появи, но когато не съм в Safe mode, не се появява. Има ли начин направо да изтрия "Administrator" и всичко да ми се прехвърли в "M", защото искам да имам парола, а явно с "Administrator" не може. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 22, 2007 Report Share Публикувано Декември 22, 2007 Акаунтът "Administrator" е вграден в Windows и не може да бъде премахнат. Ще трябва да си прехвърлиш ръчно документите и файловете от единия в другия акаунт. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Falkeura Публикувано Декември 22, 2007 Author Report Share Публикувано Декември 22, 2007 Еее, много работа. Като махнах паролата, нещата се оправиха. Благодаря за отделеното време! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Aquarius Публикувано Декември 22, 2007 Report Share Публикувано Декември 22, 2007 Не е добра идея да изтриеш акаунта Administrator. Ако искаш по-голяма сигурност може да го преименуваш или да му поставиш парола. Това може да стане чрез snap-in модула Computer Management и възела Local Users and Groups. Друг вариант е да го забраниш чрез правилата за локална защита (Local Security Policy).Както каза Night_Raven при всички положение ще трябва ръчно да си прехвърлиш нещата. Има вариант и системата да те логва автоматично с даден акаунт. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Декември 22, 2007 Report Share Публикувано Декември 22, 2007 Има вариант и системата да те логва автоматично с даден акаунт. Който, ако те интересува, можеш да разгледаш как става в това ръководство Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост