freegirl Публикувано Декември 20, 2007 Report Share Публикувано Декември 20, 2007 Мисля чес към компа ми се е прикачил някои.Първо всеки път като искам да си пусна нета ми изписва грешка 676( Redial the number. You can automate redialing on theOptions tab in the properties of the connection. Configuring Redial Option. If this is a virtual private network (VPN) connection, check the host name or IP address of your destination server, and try to connect again. Also, contact your system administrator to verify that the remote server is running.).И чак след като опитам 5 пъти да се включа се conect-BaM.Второ като цъкна на my network places->view workgroups computers ми излизат много иконки с различни имена от типа "Дaни","Лаптоп"...Какъв е проблем според вас?Моля ви някой да ми помогне. :'( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
x7azy Публикувано Декември 20, 2007 Report Share Публикувано Декември 20, 2007 Ами според мен си на такъв интернет в които сички са в мрежа.Възможно е някой да се прекачи към теб,но не вярвам.А тези имена.дани...и др са на хората в мрежата Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mihnev_sz Публикувано Януари 5, 2008 Report Share Публикувано Януари 5, 2008 Мисля чес към компа ми се е прикачил някои.Първо всеки път като искам да си пусна нета ми изписва грешка 676( Redial the number. You can automate redialing on theOptions tab in the properties of the connection. Configuring Redial Option. If this is a virtual private network (VPN) connection, check the host name or IP address of your destination server, and try to connect again. Also, contact your system administrator to verify that the remote server is running.).И чак след като опитам 5 пъти да се включа се conect-BaM.Второ като цъкна на my network places->view workgroups computers ми излизат много иконки с различни имена от типа "Дaни","Лаптоп"...Какъв е проблем според вас?Моля ви някой да ми помогне. :'( Със каква антивирусна си и какъв FireWall ползваш? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
artgun Публикувано Януари 6, 2008 Report Share Публикувано Януари 6, 2008 Мисля чес към компа ми се е прикачил някои.Първо всеки път като искам да си пусна нета ми изписва грешка 676( Redial the number. You can automate redialing on theOptions tab in the properties of the connection. Configuring Redial Option. If this is a virtual private network (VPN) connection, check the host name or IP address of your destination server, and try to connect again. Also, contact your system administrator to verify that the remote server is running.).И чак след като опитам 5 пъти да се включа се conect-BaM.Второ като цъкна на my network places->view workgroups computers ми излизат много иконки с различни имена от типа "Дaни","Лаптоп"...Какъв е проблем според вас?Моля ви някой да ми помогне. :'( Здравей,Ако не искаш да си в мрежа с останалите можеш като за начало да смениш името на Работната група - Workgroup.Можеш да смениш името на въпросната група по следния начин : Клик с десен бутон на мишката върху иконата на My Computer->Properties->Computer Name->Change ( Долният от двата бутона ).Мисля, че после ще се оправиш и самa. Веднъж бях на гости на приятел и се наложи да търсим инсталационен диск на Windows. Намерихме го в ДС хъба на доставчика и след инсталацията ( която беше напълно автоматизирана - явно някой си е поиграл с Nlite ) се наблюдаваха подобни проблеми - всички бяха в една група, споделянето беше разрешено и т. н. Късмет ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост