Jump to content

Помощ! - Клавиатурата ми пише на диалект

Препоръчан пост

Товяа всйърлщност изглуеждяа тяакяа.

Извинуетуе - нвуе суе шеугувяам. От няколко дуеняа кляавияатураятяа ми пишуе тяакая.

Не е заливана с нищо, моделът е KB 1607. Тествах компютъра последователно с две антивирусни програми - НОД 32 и Битдифендър и не дава показания за наличие на вируси. Спай бут също не дава индикации за нередност.

Когато превключа клавиатурата в режим US - проблемът остава.

забелязвам, че конкретно когато наитсна /в български режим/ А - изписва и Я. сътветно на US - когато напиша D - изписва и S. Проблем имам и с цифрите - 3 и 2.

Моля, ако някой може да помогне - ще бъда благодарна...

Останалата част от системата ми изглежда в ред.

Сподели другаде

Бъзикаш ли се бре?

не, човече, говоря сериозно. И направо вече супер се нервя от този проблем.

Сега чистя клавиатурата клавиш по клавиш - незнам дали ще има полза...някъде из форумите срещнах мнение, че могже да е от липса на драйвер.

Не съм наясно с това - къде да намеря драйвер - и има ли смисъл да търся.

Доста време отнема да трия ненужните букви

Сподели другаде

Най-вероятно проблемът е в самата клавиатура. Вероятно нещо дава на късо на контактната площ в самата клавиатура. Наистина намери и пробвай друга клаиватура.
Сподели другаде

Най-вероятно проблемът е в самата клавиатура. Вероятно нещо дава на късо на контактната площ в самата клавиатура. Наистина намери и пробвай друга клаиватура.

След монжествмо почиствания на харда НЯКАК СИ успях да оправя клавиатурата. не бързам да се радвам, защото и преди дна дни успях да я докарам до тук. после се скапа отново.

Имам и друг проблем, който искам да споделя. В СС клиънъра в секция Инструменти се опитвам да изтрия един полуинсталиран пакет на Мойкрософт Офис 2007. когато опитам да го махна с деинсталатора на тази програма винаги ми дава "конфигуриране на инсталацията" , после съобщение "файлът не може да бъде открит" и дотам. Никъде другате - в контролния панел или в инсталираните програми не виждам Майкрософт Офис 2007 - аз съм с Офис 2003... Подозирам, че този остатък може би ми създава проблемите с писането. За всеки случай смених СС криънъра с друг - и пак се появи. МС офиса 2007...

Благодаря, че се заинтересувахте от проблемите ми. Аз съ обикновен юзър, който изведнъж се оказа пред големи проблеми. независимо, че ежедневно работя с компютри от 7-8 години..

Сподели другаде

А пробва ли да тестваш тази клавиатура на друг компютър и друга клавиатура на този компютър?

Офисът можеш да го премахнеш от списъка чрез бутон Delete Entry. Явно самата деинсталация липсва така или иначе.

Сподели другаде

Не, засега се държи добре клавиатурата - може би по някакъв начин съм решила проблема. Лошото е, че направих доста неща и сега незнам кое от тях доведе до крайния добър резултат. Ако отново започне да пише "на диалект" ще пробвам друга клавиатура.

А по втория проблем - опитвах да изтрия МС Офиса, обаче ми дава съобщение - Cannot delete MSI instaler...

Сподели другаде

А по втория проблем - опитвах да изтрия МС Офиса, обаче ми дава съобщение - Cannot delete MSI instaler...

Трябва да поставиш инсталационния диск на MS Office в CD/DVD-то ти и тогава да го деинсталираш.

Сподели другаде

Здравейте, проблемът с клавиатурата се оказа проблем на моята клавиатура. Поне другата, която пробвам работи...Искрено благодаря за отговорите по темата. :thumbsup:

Но онзи Офис, който споменах остава проблем - нямам инсталационен диск, затова не мога да го деинсталирам така.

Няма го и никъде във видимите за мен директории на компа. Иначе бих го шреднала много отдавна...Има ли друг начин?

Сподели другаде