orion Публикувано Април 8, 2006 Report Share Публикувано Април 8, 2006 Привет на всички,Днес се регистрирах тук и ....да попитам нещо,Значи.....понеже понаправих разни неща по ПС то XP Pro SP2 четейки разни теми в този и в други фоуми,та в момента съм супер доволен от това....Въпросът ми е следният:Искам да си направя Backup със вградената програма от систем туулс на цялото "С" обаче....как точно и това ще ми запази ли всичко по системата и инсталираните програми,така че ако се наложи да не преинсталирам.....и още....ако се стигне до там,мога ли да форматирам "С" то и после да метна всичко от този Backup ....благодаря ви,дано не е много банален въпроса Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
trapped Публикувано Април 8, 2006 Report Share Публикувано Април 8, 2006 Ето как. http://www.softvisia.com/forums/index.php?showtopic=533 Да,ще ти възстанови всичко,барбар с браузърите и програмите. Програмата може да изтеглиш от...пиши ми на ЛС,ако не знаеш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост