dimitariv1 Публикувано Декември 18, 2007 Author Report Share Публикувано Декември 18, 2007 Проблема е там че когато запобне да ми зарежда и грата и всички влизат на мен ми изписва че немога да се свържа,а пък когато аз правя стая и стартирам на другите им изписва Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 18, 2007 Report Share Публикувано Декември 18, 2007 Им изписва какво? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimitariv1 Публикувано Декември 19, 2007 Author Report Share Публикувано Декември 19, 2007 Изпесвами,че немога да се свържа"Can`t connect to lobby season" Това само ме изписва,когато се опитам да се свържа. А за пунктуацията приемам забележката. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост master7 Публикувано Януари 14, 2009 Report Share Публикувано Януари 14, 2009 При инсталирането на някоии драйвери е възможно директно да се инсталира ня'ква си там защитна стена и дори не можеш да разбереш ,че имаш инсталирана такава.Лично на мен ми се е случвала подобна случка. Може да не може да влезе в сървъра ако играта му няма необходимия пач или ако не е кракнат сървъра ,а играта му е пиратска. И да не отварям нова тема пиша тука: Сега към мойте проблеми свързани със вградената защитната стена на Windows XP.Правих каквото правих и си изтрх от CMD-то сервиза на защитната стена. Въпросът ми е с коя команда и как да създам отново сервиза от CMD или по друг начин. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 14, 2009 Report Share Публикувано Януари 14, 2009 Ако можеш, ще е добре да кажеш точно какво си правил. Отвори панела с услугите (Start -> Run -> services.msc -> OK) и кажи дали са налични услугите Application Layer Gateway Service и Windows Firewall/Internet Connection Sharing (ICS). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост master7 Публикувано Януари 15, 2009 Report Share Публикувано Януари 15, 2009 Application Layer Gateway Service в момента е налична но я държа изключена от край време. Windows Firewall/Internet Connection Sharing (ICS) я изтрих от CMD с команда и не присъства в списъка , сега искам отново да я активирам като интегрирам сервиз. Знам ,че става но не сам наясно точно как. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
B-boy/StyLe/ Публикувано Януари 15, 2009 Report Share Публикувано Януари 15, 2009 Application Layer Gateway Service в момента е налична но я държа изключена от край време. Windows Firewall/Internet Connection Sharing (ICS) я изтрих от CMD с команда и не присъства в списъка , сега искам отново да я активирам като интегрирам сервиз. Знам ,че става но не сам наясно точно как. Ами от Control Panel-a не става ли ? Note: If you would like to reinstall the windows firewall at any time. All you have to do is go to the Control Panel and click "Windows Firewall" a box will then pop up asking you if you would like to reinstall the firewall. Simply click yes. http://www.xpmaximized.com/archives/uninst...p-firewall.html Можеш да пробваш да преинсталираш услугата : http://support.microsoft.com/kb/920074 http://windowsxp.mvps.org/sharedaccess.htm Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост master7 Публикувано Януари 15, 2009 Report Share Публикувано Януари 15, 2009 B-boy/StyLe/ Вторият линк свърши отлична работа и активирах сервиза. Мерси много !!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
liver Публикувано Февруари 4, 2009 Report Share Публикувано Февруари 4, 2009 След деинсталация на comodo отворих run\regedit\find comodo и открих ключ със същото име ,но не ми дава да го изтрия.Този е:http://store.picbg.net/thumb/35/34/84a4caba54f53534.JPG.Изписва ми:unable to delete all specified values.Защо ми забранява да го изтрия?Толкова ли е важен?След деинсталация на comodo,може ли да се получи някакво омазване на windows?Също в my pendings file на comodo се натрупват файлове след...примерно ъпдейт на антивирусната,стартиране на easy tune 5 pro.Та тези файлове доколкото разбрах,са неразпознати файлове и има 5-6 възможности.Аз им дадох delete,тъй като доколкото четох упътването в един друг сайт(доста повърхностно за програми от такъв тип) това е за да ги премахна само от списъка на комодо,без да ги трия от program files и другите им места.Но имам съмнения.В help-a на comodo нямаше инфо точно за функцията delete на pending files.Питам,защото досега не съм ползвал comodo или някаква друга стена.Направи ми впечатление малкото информация (на бг език)за тази стена при положение,че е доста популярна.За къде по-маловажни програми откривам доста подробно инфо в нета.Чисто любопитство. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост