coojoe_213 Публикувано Декември 13, 2007 Report Share Публикувано Декември 13, 2007 Здравейте. Утре щ преинсталирам на една приятелка пс-то, обаче не е с LAN връзка (дано не бъркам названията), а е на БТК-а, т.е. DNS. Знам че по време на преинсталацията те запитва как ще е. Може ли да ми кажете, ако съм си задал както трябва темата де, как става при БТК-а, вкарвам пак ли IP. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
paro Публикувано Декември 13, 2007 Report Share Публикувано Декември 13, 2007 Здравей! Мисля, че няма място за притеснения. Преинсталираш, не задаваш никакви IP адреси и DNS, най-много да ти се наложи да рестартираш модема, ако все пак няма Интернет! Успех! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coojoe_213 Публикувано Декември 13, 2007 Author Report Share Публикувано Декември 13, 2007 Дори и DNS не се задава? Е кактогава ще задам да има IP на този пс. Освен чак после от Тооls--->Internet Options... Дали ще се получи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Декември 13, 2007 Report Share Публикувано Декември 13, 2007 Нищо няма да пишеш, той (модема) сам ще си назначи ИП на мрежовата карта. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coojoe_213 Публикувано Декември 13, 2007 Author Report Share Публикувано Декември 13, 2007 Мерси, утре ще пробваме. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 13, 2007 Report Share Публикувано Декември 13, 2007 Дали не става въпрос за DSL? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coojoe_213 Публикувано Декември 13, 2007 Author Report Share Публикувано Декември 13, 2007 Предполагам повечето сте правили преинсталация. Има един момент, където те пита как ще е връзката. LAN или както казва Night Raven, DLS. Това ме интересува. Да вкарам ли на момичето IP, от там или не. Това ме притеснява, да не оплескам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
paro Публикувано Декември 14, 2007 Report Share Публикувано Декември 14, 2007 Нищо няма да оплескаш! Давай смело DSL, както казва Night_Raven и Slammer и всичко ще бъде ОК! Няма да слагаш никакви IP-та и DNS-си, за всичко това се грижи доставчика и модема. Запомни, ако все пак нямаш нет след коректна инсталация на мрежовата карта (при самата инсталация се инсталират IP протоколите), рестартирай модема. Ако все пак нещата не тръгнат БТК имат телефони за поддръжка, можеш да се консултираш и с тях. При самата преинсталация те съветвам да извадиш мрежовия кабел от компютъра и да го включиш след като завършиш! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост