Jump to content

Препоръчан пост

Темата може да я локнете, CS-a тръгна с подмяна на почти целия хардуер :)

Знаеш, че не обичаме да локваме темите. Доста рядко го правим :Р

Тази ще я оставим, защото може някой друг да си зададе въпрос на подобна тематика или да изкаже благодарност за посочените варианти за решение на проблема.

п.п. Почти целия хардуер !? За една игра !?

Сподели другаде

Междудругото забелязах, че този проблем се проявява и при други хора с карти радеон 9250/9550/9600 на Асрокски дъна с цокъл А процесори, явно има някаква несъвместимост м/у компонентите... :crosseyes1:
Сподели другаде

Междудругото забелязах, че този проблем се проявява и при други хора с карти радеон 9250/9550/9600 на Асрокски дъна с цокъл А процесори, явно има някаква несъвместимост м/у компонентите... :crosseyes1:

:offtopic:

Извинявам се за офтопика, но не се сдържам: то дъната на ASRock въобще имат ли съвместимост с нещо? :haha:

Сподели другаде

:offtopic:

Извинявам се за офтопика, но не се сдържам: то дъната на ASRock въобще имат ли съвместимост с нещо? :haha:

Всъщност да, имат доста добри попадения особено NF6 Live серийте и тези с 945 чипсети също не са лоши, даже останах доста доволен от дъно за 100 лв. с 945 чипсет, има доста възможности за оуверклок и финни настройчици, които ги нямат и дъна за по 200 лв., а и се държи доста стабилно :thumbsup:

Лично аз ги предпочитам пред Asus вече...

Сподели другаде

• 2 months later...

Имам проблем и е свързан с CS-а, затова няма да отварям нова тема.

Той се състои в следното нещо. Когато вляза да играя, веднага след като съм включил/рестартирал компютъра, играта ми върви перфектно. Но ако изляза или преди това съм сърфирал из нет-а фпс-то ми пада значително. Имам чувството, че просто някъде нещо се забавя и играта не върви. Веднага като рестартирам компютъра ЦС-а отново върви перфектно...

Нещо да се чисти ли или...?!

Сподели другаде

• 2 weeks later...
Аз да си кажа, че можеби просто е трябвало да се почисти машината, на мен доста често ми се налага, понеже из Севлиево си имаме доста замърсители и всичкия този прах който полепва по топлоотдаващите елементи и изобщо по всички карантии на компа пречи на охлаждането и компютъра цикли зверски много при малко по продължителна игра или някоя по - товареща програма...
Сподели другаде

Аз да си кажа, че можеби просто е трябвало да се почисти машината, на мен доста често ми се налага, понеже из Севлиево си имаме доста замърсители и всичкия този прах който полепва по топлоотдаващите елементи и изобщо по всички карантии на компа пречи на охлаждането и компютъра цикли зверски много при малко по продължителна игра или някоя по - товареща програма...

Благодаря за съвета, но доста често ми се налага да го отварям и между другото го чистя, че не може да се диша вътре, личното ми мнение е, че е от харда, заради което и ще го сменя и ако и от това не се оправи перфектното вървене, сменям и захранването и целия хардуер е сменен. Ако не върви.. ново пц и това е о,0

Сподели другаде