Liverpool Публикувано Април 8, 2006 Report Share Публикувано Април 8, 2006 (Редактиран) Стоте най-красиви жени на всички времена Читателите на женското списание New Woman избраха 100-те най-красиви жени в света за всички времена. Списъкът, на първо място в който е актрисата Одри Хепбърн, беше коментиран от вестник “Сън”. В анкетата са участвали 5 000 читателки на New Woman.Второ място в списъка е отредено на холивудската звезда Грейс Кели. Сред първите пет са и топмоделът Синди Кроуфорд, секссимволът от 60-те години София Лорен и легендарната Мерилин Монро. На шесто място е поставена актрисата Анджелина Джоли. Седма е една друга кинозвезда Катрин Зита Джоунс, осма е принцеса Даяна, девета актрисата Холи Бери. В първата десятка е и холивудската звезда Скарлет Йохансон. Единствената рускиня, попаднала в списъка на най-красивите жени на всички времена, е Анна Курникова, която е на почетното 100-о място. Само с едно място я изпреварва светската лъвица Пари Хилтън. “Жените, които са начело на нашия списък, имат класическа, вечна красота. Те знаят как да се представят с максимален ефект”, каза главният редактор на списанието New Woman Хелън Джонстън. Тя разказа, че Виктория Бекъм смята Одри Хепбърн за идеален пример за женски стил, един вид еталон за класическа красота. Самата Виктория е на 49-о място в класацията. В списъка са и други знаменити красавици от миналото. Така на 14-о място застава Вивиан Ли. Ингрид Бергман (19-о место), Марлене Дитрих (30), Бриджит Бардо (31), Грета Гарбо (47) и Джейн Фонда (83) също са в списъка на най-красивите жени на всички времена. Топ 20 на най-красивите жени на всички времена:1. Одри Хепбърн2. Грейс Кели3. Синди Кроуфорд4. София Лорен5. Мерилин Монро6. Анджелина Джоли7. Катрин Зита-Джонс8. принцеса Диана9. Холи Бери10. Скарлет Йохансон11. Кейт Мос12. Елизабет Тейлър13. Камерън Диас14. Вивиан Ли15. Чарлиз Терон16. Никол Кидман17. Клаудия Шифър18. Рита Хейуърт19. Ингрид Бергман20. Джулия Кристи.БГНЕС Редактиран Април 8, 2006 от Liverpool Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
benzinn Публикувано Април 8, 2006 Report Share Публикувано Април 8, 2006 (Редактиран) Според мен Анджелина Джоли трябва да е на първо място http://img.stern.de/_content/54/36/543688/jolie400_250.jpg Редактиран Април 8, 2006 от benzinn Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
SteFo Публикувано Април 8, 2006 Report Share Публикувано Април 8, 2006 Правилно мислиш,но всяка класация подрежда най-красивите жени различно и AJ не може да бъде навсякъде на първо място Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
A_S_D Публикувано Април 8, 2006 Report Share Публикувано Април 8, 2006 Лично мое мнение е,че има поне 20 000 по-красиви от тях в света и то в момента а аз се сещам поне за 20 по-красиви българки .Не казвам,че и те не са красиви Все си мисля,че рекламата е хубаво нещо но като става въпрос за такива неща е хубаво да погледнем реалностите.Един човек не е само една обшивка,тази обшивка колкото и да е красива,ако вътре е празна или е пълна с неприятни неща едва ли ще ни се хареса.За това не зная дали тези са 20-те най-красиви дами защото не съм имал честта да опозная нито една от тях за мен те са само една черупка.Която е прекрасна,но дали и съдържанито вътре е такова? :huh: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
baby_face Публикувано Април 9, 2006 Report Share Публикувано Април 9, 2006 Затова тези класации са за външна красота Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MasterRalf Публикувано Април 13, 2006 Report Share Публикувано Април 13, 2006 E как ще направим тогава за душевната? Пък и като се замисля Анджелина може и там да е на 1-во място :rolleyes: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
trapped Публикувано Април 13, 2006 Report Share Публикувано Април 13, 2006 Даяна?Шифър?...Ц! Катрин Деньов на кое място е? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Април 13, 2006 Report Share Публикувано Април 13, 2006 Здравейте!Никога не съм била почитателка на разни подобни конкурси и класаций за красота.Не мога да си дам смислен отговор на въпроса-как и кой ще определя и на какво основание женската хубост.Резултатите в тези класаций няма начин да не са просто израз на субективни мнения.Ако на различни групи хора предложим да направят класация-сигурно в нито една от групите няма да се припокриват резултатите.Това,което е красиво за един може дори да не е привлекателно за друг.И това е съвсем нормално.И аз като A_S_D отдавам по-голямо значение на вътрешната красота,но тя е нещо,което не се набива на очи като външната.На всеки му е приятно да гледа красиви неща,но нека не забравяме,че хубоста е преходна привилегия,докато вътрешното богатство на душата е вечно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
trapped Публикувано Април 13, 2006 Report Share Публикувано Април 13, 2006 На всеки му е приятно да гледа красиви неща,но нека не забравяме,че хубоста е преходна привилегия,докато вътрешното богатство на душата е вечно. Sad, but true. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
baby_face Публикувано Април 16, 2006 Report Share Публикувано Април 16, 2006 E как ще направим тогава за душевната? Пък и като се замисля Анджелина може и там да е на 1-во място :rolleyes: Сигурно ще е на първо, но надали някой би направил такава класация, защото се изисква не само добър поглед и вкус, а и още нещо Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Май 2, 2006 Report Share Публикувано Май 2, 2006 Здравейте!Ето това е идеалната жена! Не сте ли съгласни?Вижте я! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vankata Публикувано Май 2, 2006 Report Share Публикувано Май 2, 2006 ХахахахаБраво дани много добре си го направила. Хахахаха направо ме разби от смях. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vincenzo Публикувано Май 2, 2006 Report Share Публикувано Май 2, 2006 Хахах!!!!!!!!Много се смях,браво само така!!!Поздрави Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Май 2, 2006 Report Share Публикувано Май 2, 2006 Хахах!!!!!!!!Много се смях,браво само така!!!Поздрави И аз много се смях и точно затова си играх доста да го споделя с вас. Сега да кажа- използвала съм идеята и части от оригинала, а някои съм подменила с оглед благоприличие. http://www.postsmile.com/img/default/0526.gifИмаше голотийки в оригинала, които за съжаление на мъжката част съм подменила. Промених формата, за да мога да го постна във форума и сложих музичка. Така че, не съм направила кой знае какво- идеята е взета наготово. Радвам се обаче, че съм ви разсмяла. http://www.postsmile.com/img/default/0529.gif Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MasterRalf Публикувано Май 2, 2006 Report Share Публикувано Май 2, 2006 Това си мъжко момиче или мъжко бабе, както ви е по-удобно. Добре добре и от мен браво danina! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост