vesodimov Публикувано Декември 10, 2007 Report Share Публикувано Декември 10, 2007 Форумната система е 2.0.22.След търсене не успях да намеря скрипт, който да ми дава възможност да пиша преминаващ текст в горната част на форума. Става ввъпрос за съобщение, което да е видно за всички.Ако някой е срещал нещо подобно нека каже. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Декември 10, 2007 Report Share Публикувано Декември 10, 2007 Весо, за подобен мод не знам, но знам за по-лесен и удачен начин. Според мен трябва да използваш HTML код, за да сложиш този скролиращ текст. Ето няколко полезни сайта - http://www.thepcmanwebsite.com/myspace_scr...ext_creator.php и http://www.ukauctionhelp.co.uk/marquee.php Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Декември 10, 2007 Author Report Share Публикувано Декември 10, 2007 Миленски, благодаря за инфото.Обаче става въпрос за phpBB. Не знам къде да го сложа тоя код. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coldy Публикувано Декември 26, 2007 Report Share Публикувано Декември 26, 2007 Иска ми се да помогна, но нямам инсталиран phpbb при мен. Да разбирам ли, че искаш да поставиш плаващ текст някъде горе ( около основните бутони на форума )Мисля, че от административния панел някъде се пипаше, но ще почакам отговорът ти. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Декември 26, 2007 Author Report Share Публикувано Декември 26, 2007 Точно така. Преминаващ текст в горната част. Без значение точно къде. Но в админ панела няма нищо подобно. Възможно е да се модифицира някакъв файл, но ... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Livingdead Публикувано Декември 27, 2007 Report Share Публикувано Декември 27, 2007 Файлът, в който може би ще е подходящо да се сложи подобен текст, е /templates/име-на-скин/overall_header.tpl Това е шаблонът, който отговаря за горната част на форума. Намери някъде там място за код за преминаващ текст и пробвай различни варианти. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Декември 27, 2007 Author Report Share Публикувано Декември 27, 2007 Файлът, в който може би ще е подходящо да се сложи подобен текст, е /templates/име-на-скин/overall_header.tpl Това е шаблонът, който отговаря за горната част на форума. Намери някъде там място за код за преминаващ текст и пробвай различни варианти. Ааааа това вече е друго нещо. Ще пробвам и ще кажа за резултата. Резултат: положителен ! Редактирах overall_header.tpl като в края му сложих команда за движение на текст<marquee> Your Text Here </marquee> и се получи. Благодаря за помощта Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост