nikolad Публикувано Декември 8, 2007 Report Share Публикувано Декември 8, 2007 Имам mIRC 6.16, инсталирана от доста време на D: и всичко работеше ок, но скоро нещо стана с кирилицата в програмата и ми изписва само "маймуни" при въвеждане на нещо на кирилица. Имам кирилизатор от language бар-а на Уиндоуса и всички регионални настройки са ми на БГ.Поздрави Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 8, 2007 Report Share Публикувано Декември 8, 2007 Опита ли с преинсталация на mIRC? Сменял ли си шрифта в програмата и пипал ли си нещо по шрифтовете по принцип? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nikolad Публикувано Декември 9, 2007 Author Report Share Публикувано Декември 9, 2007 Не съм пипал нищо по шрифтове и тн, но не съм я преинсталирал, защото ми се губят всички записани информации, настройки и тн... Имам 2 скрипта и при двата го има проблема.Поздрави Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Papercut Публикувано Януари 28, 2008 Report Share Публикувано Януари 28, 2008 Отваряш мирката и следвай инструкцийте: От падащото меню на View -> Font Избираш на Font шрифт на Front style избираш наклонено/одебелено (квото ти е на мерак) в дясно на Size Избираш размер на буквите.Под Size трябва да имаш Script където търсиш отмерка cyrilic (ако няма такава смени Шрифта (font)).Като си зададеш фонт подържащ кирилица няма да имаш проблем с йероглифи Успех. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост