Night_Raven Публикувано Юни 21, 2008 Report Share Публикувано Юни 21, 2008 А ще кажеш ли какво всъщност направи, че "пак е така", или да се пробваме да познаваме? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
filchev Публикувано Юни 21, 2008 Report Share Публикувано Юни 21, 2008 Ами направих каквото ми каза. Махнах на едното отметката, а на другото я сложих. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 21, 2008 Report Share Публикувано Юни 21, 2008 Радвам се за теб, но аз също написах, че надали това ще оправи нещата и дадох и други предложения. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
filchev Публикувано Юни 21, 2008 Report Share Публикувано Юни 21, 2008 Значи преди от 2 седмици си занесох да ми преинсталират компа, защото беше много бавен, нали от мястото от кадето си го бях купил и след преинстала започна да ми дава тези грешки. Една седмица след това компа ми се напълни с някакви вируси и започна да прави каквото си поиска. Отваряше ми интернет страници каквито си искаше, най вече да си изтегля нещо си там да ми сканира компа и да го изчисти, winamp ми затваряше и тей. Занесох го пак, изчистиха го от вирусите, преинсталираха го пак и пак ми даваше тези грешки. Питах ги за антивирусна и други програми, които да ми опазят максимално компа от вируси и те ми препоручаха AVG и SpyBot и ги пускам поне 2 пъти в седмица да сканирват и нищо не откриват, ачи няма да е лоша идеята да питам и тях от какво може да е това. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 21, 2008 Report Share Публикувано Юни 21, 2008 Значи по всяка вероятност е от софтуер, който са инсталирали. Кой точно е трудно да се каже. Аз вече ти дадох предложения. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
filchev Публикувано Юни 22, 2008 Report Share Публикувано Юни 22, 2008 Мерси много за всичката помощ, която си направил за мене. Жив и здрав ти и целия екип. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост