Jump to content

Проблем с avast! и изключването на компютъра

Препоръчан пост

е тва ми показва аваста като натисан да изкл компа и не мога да го изкл се още дори и доле като натисна казете кво да правя нямам никаво cd защо покава така ...........мисля че вчера инсталирах драйверите за блутута и след като свърших ми излезна прозорец в който пишеше нещо да продалза некст некст и по ч време викам а я да спра че 6те направя нещо лошо и спрая моля казете как да оправя проблема моля веиии :lookaround: :lookaround: :lookaround:

post-3719-1197141608_thumb.jpg

Сподели другаде

ТОЯ ПРОЗОРЕЦ СЕ ПОЯВЯВА СЛЕДА КАТО СЕ ОПИТАМ ДА ИЗКЛ. КОМПА ...........ТА АЗ СЛЕД КАТО ИНСТАЛНАХ ДРАЙВЕРИТЕ - КАКТО ОБИКНОВЕНО СЛЕДА КАТО ИЗВАЯ 1 ТАКАВ ДИСКА МИ ПОКАЗВА ПРОЗОРЕЦ В КОЙТО ДА ПРОДЪЛЖА НЕЩО СВЪРЗАНО СЪС СD И АЗ ПРОД. НО ДОНЯКАДЕ СТИГНАХ И РЕШИХ ДА ПРЕКТАТЯ И НАТИСНАХ ИЗХОД СЛЕД КАТО НАПРАВИХ ТВА Е ТВА ИЛИЗА И НЕ МОГА ДА ИЗКЛ. КОМПО ПО НИКАКВА НАЧИН ......КЗЕТЕ ОТ НЯКАДЕ ДА ВЛЕЗНА НЯКОИЯ НАСТРОЙКА ДА ОПРАВЯ ТВА СД :cooldude: :cooldude: :cooldude:
Сподели другаде

С такова калпаво обяснение на нещата мога само да ти предложа да си деинсталираш bluetooth драйверите и евентуално да пробваш да ги преинсталираш наново, като преди да ги инсталираш отново, да провериш дали компютърът се изключва нормално.
Сподели другаде

Мисля, че не би трябвало да имаш проблем с това, че не си инсталирал напълно драйверите. Провери дали не си mount-нал нещо с Daemon Tools или подобна програма, така че компютърът да си мисли, че има диск.
Сподели другаде