coojoe_213 Публикувано Декември 6, 2007 Report Share Публикувано Декември 6, 2007 Вчера си преинсталирах компютъра, след което започнаха ъпейтите, и се инсталира Експлорер 7. Четох тука в форума, неща които ми помогнаха да си оправя началната страница.., и други, обаче не намерих за следния досаден и гаден проблем нищо. Защо при този Екслорер, горе на лентата-адреси, когато напиша примерно (google, softvisia, data...,zamunda, или какъвто и да е адрес, който преди това съм употребявал, не ми се показва сега, само като напиша примерно: goo, softvi, da, zamun). Може ли да се коригира този проблем, да не съществъва вече, ами да си е както беше преди? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Декември 6, 2007 Report Share Публикувано Декември 6, 2007 Пробва ли с Tools -> Internet Options -> Advanced -> Restore advanced settings -> Спираш IE -> пускаш го Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coojoe_213 Публикувано Декември 6, 2007 Author Report Share Публикувано Декември 6, 2007 , получи се. Мерси. И все пак хубав е новия Експлорер, но ми е много чудно, защо компа взе по-бавно да работи, по-бавно зарежда всичко. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Декември 6, 2007 Report Share Публикувано Декември 6, 2007 Ми то ИЕ-то май си изглежда добро, ама лично на моя компютър също го товари доста. Затова предпочитам ФФ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост