gogo Публикувано Април 7, 2006 Report Share Публикувано Април 7, 2006 Защо не мога, примерно ако в писмото ми има, да речем хипервръзка, да щракна по нея и да ми се отвори прозореца на браузере и да започне да зарежда?Или тази пощенска програма не поддържа подобно нещо.Или ако има някакви настройки, който аз не зная ще съм ви благодарен ако ми кажете как или дадете съвет. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Rub4o Публикувано Април 7, 2006 Report Share Публикувано Април 7, 2006 (Редактиран) При мен няма подобен проблем, с две кликвания препратката се отваря в Default Браузъра. Ако при теб не желае, би следвало да провериш настройките по сигурността. От Tools, Options, Security, но аз лично не виждам там рестрикция относно линковете, само относно прикачени файлове - възможност за тяхното изтегляне и блокиране на картинки и външни приложения в HTML валиант. Евентуално може да опиташ да махнеш отметката там ако я имаш отбелязана и да тестваш дали това ще реши проблема. Редактиран Април 7, 2006 от Rub4o Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gogo Публикувано Април 8, 2006 Author Report Share Публикувано Април 8, 2006 При мен няма подобен проблем, с две кликвания препратката се отваря в Default Браузъра. Ако при теб не желае, би следвало да провериш настройките по сигурността. От Tools, Options, Security, но аз лично не виждам там рестрикция относно линковете, само относно прикачени файлове - възможност за тяхното изтегляне и блокиране на картинки и външни приложения в HTML валиант. Евентуално може да опиташ да махнеш отметката там ако я имаш отбелязана и да тестваш дали това ще реши проблема. Благодаря ти Rub4o разбрах къде е проблема.Просто не бях посочил, че IE ми е дефолт браузера и явно от там се закучваше, защото след като поставих отметката всичко се оправи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост