miravicheva Публикувано Ноември 30, 2007 Report Share Публикувано Ноември 30, 2007 Здравейте.Вчера започнах да копирам един ДВД диск(от сватба и е надраскан) на компютъра си с DVD Descrypter.Вече 18 часа се копира, излизат някави грешки и натиснах да се игнорират автоматично. Иначе същия диск не можа да тръгне на компютъра, а на ДВД-то прескачаше, но се гледаше прилично. В момента total=29%, current=27%. Ще се копира ли изобщо? Не знам какво да правя, исках да си го запиша, да продължавам ли??? Програмата я използвам за 1-ви път.Ще се радвам някой бързичко да ми отговори Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
naruto Публикувано Ноември 30, 2007 Report Share Публикувано Ноември 30, 2007 Използваи последната версия. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
miravicheva Публикувано Ноември 30, 2007 Author Report Share Публикувано Ноември 30, 2007 Отказах се по този начин. Сега свалих IsoBuster и го пуснах през нея.Качва си нещо, прескача повредени сектори , но по бързо от предишната. Не знам за какво въобще служи тази програма, четох от форума и я свалих. Сега чакам резултат. Помагайте със съвети :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 30, 2007 Report Share Публикувано Ноември 30, 2007 IsoBuster няма нищо общо с рипване и компресиране на DVD дискове. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
miravicheva Публикувано Ноември 30, 2007 Author Report Share Публикувано Ноември 30, 2007 Ok, трява ми да си кача надраскан ДВД диск, и от него да извадя снимки. С коя програма да го направя тогава Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 30, 2007 Report Share Публикувано Ноември 30, 2007 Е, IsoBuster е подходяща за целта. BadCopy Pro също е добра. Не схващам обаче това каква връзка има с темата и програмите, дадени тук. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост