KoLchE Публикувано Декември 3, 2007 Report Share Публикувано Декември 3, 2007 Scroll Lock - Как да му присвоя друга Функция без намесата на чужди програми? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Декември 10, 2007 Report Share Публикувано Декември 10, 2007 След като се порових доста из нета не намерих решение на този въпрос. Аз лично не смятам, че има начин да се преконфигурира действието на този бутон. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Декември 10, 2007 Report Share Публикувано Декември 10, 2007 Да не отварям друга тема, искам да питам дали мога да спря действието на някой бутони или да имат друга опция - говоря за бутоните "wake" "sleep" , които ги имат някой клавиатури. Питам защото е гадно без да искаш да ги натиснеш и компютъра да ти спре. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
KoLchE Публикувано Декември 13, 2007 Author Report Share Публикувано Декември 13, 2007 Да не отварям друга тема, искам да питам дали мога да спря действието на някой бутони или да имат друга опция - говоря за бутоните "wake" "sleep" , които ги имат някой клавиатури. Питам защото е гадно без да искаш да ги натиснеш и компютъра да ти спре.Еми за тези бутони не знам но когато имах клавиатура на Лоджитек можех да настровам една част от допълнителните клавиши как на мен ми изнасят. Сега имам Джиниъс и дори не съм инсталирал драйвера и щото в него има Кийлогър. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
blood Публикувано Декември 13, 2007 Report Share Публикувано Декември 13, 2007 Да не отварям друга тема, искам да питам дали мога да спря действието на някой бутони или да имат друга опция - говоря за бутоните "wake" "sleep" , които ги имат някой клавиатури. Питам защото е гадно без да искаш да ги натиснеш и компютъра да ти спре.Kaто класифициран специалист по компютри ти препоръчвам да ги измъкнеш.Поздрави :> Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост