kraaasi76 Публикувано Април 19, 2009 Report Share Публикувано Април 19, 2009 със уиндоус хп съм ,хард диска ми е разделен на 3 части ,на 1 ми е основната операционна система , 2 ми е за музиак ,филми и т.н.,а третия въпросния диск заради който пиша не ми го разпознава въобще компютъра,а той не е малко 23 гб,него го използвам за да тествам различни ОС.по какъв начин мога да си намеря останалите 23 гб,аз мисля че може би ще има вариант ,но не искам да трия всички дялове,защото после е голяма играчка ,пък не ми се занимава 2-3 часа докато си нагодя компютъра със всичките му програми и екстри. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Април 19, 2009 Report Share Публикувано Април 19, 2009 Провери дали въпросният дял е достъпен в Disk Management. Ако е достъпен, можеш да си го форматираш (само него) в някаква използваема и удобна за теб файлова система. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост